Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardmir gebelelik acaba bilen yokmu davet etsende yorumlasalar cnmÇok çok silik görünüyor
Evet bugün ikinci günü gecikiyorBenim de böyle çıktı. Yarın sabah ilk idrarla yine test yapacağım. Adetin gecikti mi
Ben baya baktım ama pek göremedim sabah ilk idrar ile deneyin bence
Elinde bakınca ikinci cizgi var ama resimde pek belli olmuyor anlayamadım pembelik varmi yokmu karar koyamadimBen baya baktım ama pek göremedim sabah ilk idrar ile deneyin bence
Benim de bugun olmam gerekiyordu. Akşamdandır bakıyorum. Böyle silik olanlar sonradan adet görmüş moralim biraz bozuldu. Ama koyulaşabililir de evde testin var sabah ilk idrarla yap canım. Bak benim testim böyle çıktıEvet bugün ikinci günü gecikiyor
Kısmet cnm seninkindede belli cizgi benimkinden yine 2 çocuğum var üçüncüyü de eşim çok istiyor biraz heyecan yapiyorumBenim de bugun olmam gerekiyordu. Akşamdandır bakıyorum. Böyle silik olanlar sonradan adet görmüş moralim biraz bozuldu. Ama koyulaşabililir de evde testin var sabah ilk idrarla yap canım. Bak benim testim böyle çıktı
Buraya attığınızda kalite düşüyor siz daha net görürsünüz o yüzdenElinde bakınca ikinci cizgi var ama resimde pek belli olmuyor anlayamadım pembelik varmi yokmu karar koyamadim![]()
Aynn öyle bir tahmin alayım dedimBuraya attığınızda kalite düşüyor siz daha net görürsünüz o yüzden
Benim de iki düşük var inşallah ikimizin de pozitiftir rabbim gönlümüze göre versinKısmet cnm seninkindede belli cizgi benimkinden yine 2 çocuğum var üçüncüyü de eşim çok istiyor biraz heyecan yapiyorum
Amin cnm inşallahBenim de iki düşük var inşallah ikimizin de pozitiftir rabbim gönlümüze göre versin![]()