Unlarda dun yaptigim testler bebe time markasi. Ertesi gun hapi aldigim icin knama olmasi normalmis dedi doktor ama emin olamadimBen hormonal bozukluk olabileceğini düşündüm. Testlere zaten güvenmemek lazım. Bu kadar silik testler hele ki adet olma durumu varsa güven vermiyor
Ertesi gun hapi kasik agrisi yaparmi peki eczaci 99 korur ama 1 ihtimalle kalma sansin olur dedi doktora git en yakin 25 de var o gunu bekleyecegimErtesi gün hapı almışsın, hormonal bozukluk konusunda haklıymışım. Hamile değilsin merak etme. O haplar çok net şekilde adet döngüsünü saptırıyor. Çizgin de dümdüz negatif için rahat olsun
Ertesi gun hapi aldigima pismanim aciksasi o anlik bisiyle aldim esimin gaziylaBen bebetime testine güvenmiyorum ama first kullandım silik çıktığında gebelik olmustu ama kimyasala döndü. Sizin durumunuzu bilemiyorum belkide üstüne gördünüz.. bahsettiginiz hapida hiç kullanmadım sadece testi gördüğüm için yorum yapayım dedim gönlünüzden geçen olsun
Bencede gerek yokmuş sizede zarar diye düşünüyorumErtesi gun hapi aldigima pismanim aciksasi o anlik bisiyle aldim esimin gaziyla.
Kanamam oldugu gun doktor muayene etti alttan gebelik varmi dedim yok gibi duruyor kanamanim sebebini anlamadi kanamam ped dolusu olmadi 3 gun surdu ama hafif hafif sadece bi kere pihtili geldi tam kn renginde snra hepstwn kesildi . Esimde kan verelim dio ama husran olma ihtimalide var sadece kasik agrisi beni cok iskillendiriyor surekli hafif hafif viruyorBencede gerek yokmuş sizede zarar diye düşünüyorumbence bir kan verin netleştirin
Simdi tekrar test yaptim gene silik ama resimde beli olmaz buradaBencede gerek yokmuş sizede zarar diye düşünüyorumbence bir kan verin netleştirin
Baksa olsa bile hemen alttan göremez diye biliyorum.. kan verin acilde bence.. hüsran ya da değil sonuçta rahatlarsıniz böyle bişey var mı yok mu düşünüp strese girmektense diğer türlü daha iyidirKanamam oldugu gun doktor muayene etti alttan gebelik varmi dedim yok gibi duruyor kanamanim sebebini anlamadi kanamam ped dolusu olmadi 3 gun surdu ama hafif hafif sadece bi kere pihtili geldi tam kn renginde snra hepstwn kesildi . Esimde kan verelim dio ama husran olma ihtimalide var sadece kasik agrisi beni cok iskillendiriyor surekli hafif hafif viruyor
Belkide bir kimyasal yaşadınız bilemiyorum ben kimyasal yaşadığımda pihtili kanamayla olmuştu ama uzun sürmüştü bilemiyorum.. kan kesin sonuçturSimdi tekrar test yaptim gene silik ama resimde beli olmaz burada
Bende yasadim kimyasali ama onda gecikme olmustu bunda gecikme yok normal sartlarda 10 gun regli olmam lazm iliski ustunden tahminen 12 gun felan gectiBelkide bir kimyasal yaşadınız bilemiyorum ben kimyasal yaşadığımda pihtili kanamayla olmuştu ama uzun sürmüştü bilemiyorum.. kan kesin sonuçtur
O zaman bu kadar az silik çıkması da normal.. bence bir kan verinBende yasadim kimyasali ama onda gecikme olmustu bunda gecikme yok normal sartlarda 10 gun regli olmam lazm iliski ustunden tahminen 12 gun felan gecti
Suan hamilemisiniz pekiO zaman bu kadar az silik çıkması da normal.. bence bir kan verinyoksa da üzülmeyin kısmetten öteye yol yok demişler
Ruyamda gordum sabah kalktigimda icim bi garipti dedim hamileyim galibaO zaman bu kadar az silik çıkması da normal.. bence bir kan verinyoksa da üzülmeyin kısmetten öteye yol yok demişler
Değilim ama bekleme sürecindeyim bakalmmSuan hamilemisiniz peki
Ama sonrası ister istemez umutlandinizRuyamda gordum sabah kalktigimda icim bi garipti dedim hamileyim galibadun testleri silik gorunce attim kenara dedim senlemi ugrascam hahahaa
Evet esimde bence yok dio ama ne bilim anlamadim gitsemmi gitmesemmi kararsiz kldimDeğilim ama bekleme sürecindeyim bakalmm
Ama sonrası ister istemez umutlandiniz
MerhabaDun bebe time test yaptm cok silik bi cikmzgi cikti bugunde first gebelik testi yaptm boyle cikti en son agustos 29 da regli oldim 7 eylulde korunmasiz iliskim oldu ertesi gun hapi aldim 12 eylulde tekrar regli oldum ama 3 gun surdu genelde siyah lekenmem oldu ama 7 eylulden beri bildigim tek sey surekli hafif kasik agrisi
Merhaba tesekkur ederim cok guzel yazdiniz dediginize uyacagimMerhaba
Ertesi gün hapı muhtemelen olası hamilelik durumunda sizin hamileliği etkilemiştir. Tahminimce yumurtlama döneminde tam değişsiniz. Eğer ilaç almamış olsanız belki üstüne görme denilebilir ama 12 Eylül de kanama ilaçla alakalı da olabilir. Bu testlerden değilde bir kaç gün sonra daha güvenilir olan testlerden yapmanız daha iyi olur . Kan için bence biraz daha bekleyebilirsiniz. Normal şartlara göre reglinize 29 agustos için konuşuyorum 10 gün var. Çıkadabilir ama çıkmazsa yine aklınızda erken mi yaptım biraz daha beklesemiydim ağrılarım var gibi tereddütleriniz olabilir . O yüzden bence kan testi için de idrar da daha güvenilir bi test içinde biraz daha bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?