- 12 Mayıs 2020
- 476
- 1.004
- 28
- Konu Sahibi Madamoisellee
-
Çizgi var ama tekrar yap canımMerhaba arkadaşlar.
Benim son adet başlangıcı tarihim 14 Nisan, hesabıma göre 11 Mayıs yani dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Hayatım boyunca hiç gecikme yaşamadım. 27-28 günde bir olur.
2 aydır bebek düşünmeye başladık fakat bu aydan çok çok umutsuzdum yumurtlama günümü takip edemedim. Bugün test yapmaya karar verdim ve bu şekilde çıktı. Çizgisi yanlış yerde çıkmış gibi gözüküyor, bi anlam çıkaramadım.
Yaşayan veya bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok teşekkürler şimdiden
Çizgi var ama tekrar yap canım
Rica ederim canım Aslında çizgi var ama emin olmak için tekrar yap bence var ama hadi gönlünce olsun inşallahcevabın için çok teşekkür ederim canım.
Yarın ilk idrarla yapacağım inşallah daha net bi sonuç görebilirim.
Çevremdekilerde çizginin çok solda oldugunu olması gerektiği yerde olmadıgını söylüyorlar kafam çok karıştı ya. Ama olsaydı yüksek ihtimalle net çıkardı sanırım bilmiyorum.
Yarın ilk işim tekrarlamakk.. amin canım çok teşekkür ediyorumRica ederim canım Aslında çizgi var ama emin olmak için tekrar yap bence var ama hadi gönlünce olsun inşallah
Anında oldu ya bekletmedim. Testte 10 dakika sonrasında çıkan sonucu önemsemeyin yazıyor. Bu çizgi yapar yapmaz çıktı, ama olması gerektiği yerde değil diye kafam karıştı biraz fazla solda. Bozuk vs olabilir bilmiyorum.Kac dakika da çıktı acaba ?
Anında oldu ya bekletmedim. Testte 10 dakika sonrasında çıkan sonucu önemsemeyin yazıyor. Bu çizgi yapar yapmaz çıktı, ama olması gerektiği yerde değil diye kafam karıştı biraz fazla solda. Bozuk vs olabilir bilmiyorum.
inşallah vardır cnm ya yarın tekrarla bakalım ☺☺
İki test yaptım dün ve bugün olmak üzere. Dünki yanılttı gibi. Bugün tamamen negatif çıktı test. Hayatımda gecikme yaşamadığım için biraz şüpheleniyorum kendimden. Ramazan kaynaklımı gecikti acaba veya stressden.. erken test yapmalımıyım sizce.başka bir test alın. gecikmelerde genelde hamilelik oluyor. az önce bir arkadaşada yazdım.
şu belirtileride göz gezdirin.
11 mayısda adet olmam gerekiyordu. Ramazana da bağlıyorum aslında bilmiyorum gerçekte hiç böyle olmazmdıtam adet gününüz dünmüydü.? bir iki gün beklemek gerekebilir. aşırı stresden geçikme olabilir.
Bunu bugün yaptim. 6 gün erken test normalde ama negatif. Bi terslik var ama neyden kaynakli. Gecikmezfi hic neden böyle oldukiinşallah vardır cnm ya yarın tekrarla bakalım ☺☺
Bunu bugün yaptim. 6 gün erken test normalde ama negatif. Bi terslik var ama neyden kaynakli. Gecikmezfi hic neden böyle olduki
Bugün bi test tekrarladım fakat tam anlamıyla bi negatif gördüm. Hala adet olmadım ondan değilmiş demekki 2 gün gecikti..
erken test yapmalımıyım sizce
Eğer öyleyse hayatımda ilk defa gecikmiş olucak..bazen bende de oyle sebepsiz gecikme oluyor bekleyin bakalım ama sakın söktürücü felanda içmeyin
Canim bugün 3 tane erken gebelik testi yaptim hepsi negatif. Adetim halen gelmedi. Beklemedeyim..Canım erken gebelik testleri oluyor 15 20 tl civarında, onu bi denesen? Daha rahat edersin bence
Tabiki de cnm ama nadiren de olsa kimisinde bebek olmasına rağmen görünmüyor baya ..Eğer öyleyse hayatımda ilk defa gecikmiş olucak..
Hayır zaten virüsden dolayı ev doktoruna bile zor gidiyorum. Şuan aradım durumu anlattım testi 2 hafta sonra tekrarlayın sonuca göre görüşürüz dedi. 2 hafta sonra zaten her halükarda varsa çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?