- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
- Konu Sahibi muzeyyenmf
-
Ağzın bal yesin senin :) uzun zamandır bekliyorum bu bebeği prolaktin tedavisi gördüm ikinci çizgiyi görünce kafayı yicem sandım :) yarın hemen kan veriyim :)Hamilesin Can'ım
Beslenmene dikkat et ağır iş yapma hemen doktora git hcg için..
Bal diyil de Bebek için bi dua olsa daha iyi olurAğzın bal yesin senin :) uzun zamandır bekliyorum bu bebeği prolaktin tedavisi gördüm ikinci çizgiyi görünce kafayı yicem sandım :) yarın hemen kan veriyim :)
Fotograf yok mu canim atsanMerhaba arkadaşlar adet günüm iki gün geçti ve bu sabah gebelik testi yaptım ikinci çizgi gün gibi ortada emin olayım diye gün içinde bir test saha aldım ikinci çizgi var ama silik hamilemiyiiiimm
Yok daha kimeye soylemedim eşimden başka inşallah Allahım sana da hayırlı bi evlat nasip eder en yakın zamanda :)Bal diyil de Bebek için bi dua olsa daha iyi olur
Dikkat et ağır iş yapma sakınbide kimseye söyleme eşin bilsin yeter.. Dış gebelik kimyasal gebelik vs olabiliyor millete açıklama yapmak zorunda kalma bide
Fotograf yok mu canim atsan
Benim de ilk.öyle cıkmıstı :)Buda ikicş test
Rabbime binlerce kez sükürler olsun bize bu duyguyu mutlulugu yasattigi icinBuda ikicş test
Ne demek tatlım.. Duanı eksik etme bizdenÇok şükür ❤ allahım en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin ❤ çok teşekkür ederim yardımlarınız için :)
Dualarım hep sizinle ❤Ne demek tatlım.. Duanı eksik etme bizden
Teşekkürler canım yarın kontrole gidicem yazdırmayı düşünüyorum zaten folij asitSabah idrarın hormon bakımından yoğun olur. O yüzden genelde ilk idrar ile test yapılması tavsiye edilir. Gun içinde su icildikce idrar da seyrelir. Ondan bu fark. Güle güle büyüt bebeğini. Folik asiti ihmal etme sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?