Testin biri silik biri net yanlış olma ihtimali ? yardım ediiiinnn

muzeyyenmf

Küçük mucizem küçük bir prensmiş :)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
662
266
23
32
Merhaba arkadaşlar adet günüm iki gün geçti ve bu sabah gebelik testi yaptım ikinci çizgi gün gibi ortada emin olayım diye gün içinde bir test saha aldım ikinci çizgi var ama silik hamilemiyiiiimm

Ağzın bal yesin senin :) uzun zamandır bekliyorum bu bebeği prolaktin tedavisi gördüm ikinci çizgiyi görünce kafayı yicem sandım :) yarın hemen kan veriyim :)
Bal diyil de Bebek için bi dua olsa daha iyi olur
Dikkat et ağır iş yapma sakın bide kimseye söyleme eşin bilsin yeter.. Dış gebelik kimyasal gebelik vs olabiliyor millete açıklama yapmak zorunda kalma bide

Bal diyil de Bebek için bi dua olsa daha iyi olur
Dikkat et ağır iş yapma sakın bide kimseye söyleme eşin bilsin yeter.. Dış gebelik kimyasal gebelik vs olabiliyor millete açıklama yapmak zorunda kalma bide
Yok daha kimeye soylemedim eşimden başka inşallah Allahım sana da hayırlı bi evlat nasip eder en yakın zamanda :)

Sabah idrarın hormon bakımından yoğun olur. O yüzden genelde ilk idrar ile test yapılması tavsiye edilir. Gun içinde su icildikce idrar da seyrelir. Ondan bu fark. Güle güle büyüt bebeğini. Folik asiti ihmal etme sakın.

Teşe Teşekkürler canım yarın kontrole gidicem yazdırmayı düşünüyorum zaten folij asit

Kızlar birde gebelik kesesini görmek için hcg ne kadar olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…