Testin biri silik biri net yanlış olma ihtimali ? yardım ediiiinnn

Görebilirdi aslında 3367 mi yoksa 336.7 mi 1500 den sonra görenler olmuş tabi o da doktora bağlı benim 1000 bakmadi

Ya ş
Görebilirdi aslında 3367 mi yoksa 336.7 mi 1500 den sonra görenler olmuş tabi o da doktora bağlı benim 1000 bakmadi
Ya şöyle şimdi canım ben doktorumu bulamadın dun o yüzden medikoda yaptırdım hcg testini sağlık ocağının biraz gelişmişi gibi bişi o yüzden orda baktıramadım kendi doktoruma randevum yarın ama meraklanıyorum işde :)

G
Gelişimini destekliyo canım sinir sisteminde falan olası sorunları en aza indiriyo
Aa anladım bende şey duymuştum hani hamileyken şeker yüklemesi yapiliyormusya bize hoca sakin yaptirmayindedi zaten siz tatliyi yiyorsunuz birde iğne yapılmasına gerek yok hem çok tatlı yiyip hem iğne yapılıyorsa çocuk şeker hastası olarak bile doğabilir demişti bende merak ettim o folikasit ne demekmiş diye çok teşekkür ederim çok sağolun ☺

Kızlar sizce hamilemiyim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 117
  • image.webp
    image.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 101
C cudaka benim testim de böyle çıktı adet günümde ve hamileyim kaç gün oldu adet gecikmesi

C cudaka benim testim de böyle çıktı adet günümde ve hamileyim kaç gün oldu adet gecikmesi

Internete sorun oldu kaç tane gitmiş mesaj ya :) o zaman vardır canım sen git kan ver idrarda böyleyse kanda kesin çıkar pazartesi ver ama bence var hayırlı olsun

Merhaba arkadaşlar adet günüm iki gün geçti ve bu sabah gebelik testi yaptım ikinci çizgi gün gibi ortada emin olayım diye gün içinde bir test saha aldım ikinci çizgi var ama silik hamilemiyiiiimm
Kesinlikle hamilesin..negatifse yanlis olabilir ama pozitifsee aslaa;)

Benimki de böyle fotodaki gibi çıktı :-) 3 aylık hamileyim şimdi canım :-) Allah sağlıklı bir şekilde hepimize kucagimiza almayı nasib etsin inşallah. Kimseyi de bu mutluluktan mahrum bırakmasın Rabbim. Amin

Eklentiler

• IMAG0971.webp
    IMAG0971.webp
    13 KB · Görüntüleme: 77
Back
X