Ben bişey göremedim ışık çok yansıma yapmışadetime şu an ortalama 10 gün var ve ben dün akşam bir test yaptım mide bulantım yüzünden sık sık idrara kalkma olasılığım var onun yüzünden zaten uyuyamıyorum sabahta kalktım akşam yaptığım teste bakayım dedim hafif silik çizgi çıktı görünmeyecek gibi yakından bakınca görülüyor o yüzden adetim de geçsin ondan sonra tekrardan yapacağım sizce hanımlar
Tekrar yapın kuruma çizgisi olabiliradetime şu an ortalama 10 gün var ve ben dün akşam bir test yaptım mide bulantım yüzünden sık sık idrara kalkma olasılığım var onun yüzünden zaten uyuyamıyorum sabahta kalktım akşam yaptığım teste bakayım dedim hafif silik çizgi çıktı görünmeyecek gibi yakından bakınca görülüyor o yüzden adetim de geçsin ondan sonra tekrardan yapacağım sizce hanımlar
Biraz beklicem adet günüme kadar bide arkadaşlar bir sorum daha var ben ilk bebeğimi sezaryenle getirdim ve dikişlerden dolayı 2 gebelik te sezeryan olur ve dıkişler patlar mı Pki bir bilgisi olan var mıTekrar yapın kuruma çizgisi olabilir
adetime şu an ortalama 10 gün var ve ben dün akşam bir test yaptım mide bulantım yüzünden sık sık idrara kalkma olasılığım var onun yüzünden zaten uyuyamıyorum sabahta kalktım akşam yaptığım teste bakayım dedim hafif silik çizgi çıktı görünmeyecek gibi yakından bakınca görülüyor o yüzden adetim de geçsin ondan sonra tekrardan yapacağım sizce hanımlar
Hayır patlamazBiraz beklicem adet günüme kadar bide arkadaşlar bir sorum daha var ben ilk bebeğimi sezaryenle getirdim ve dikişlerden dolayı 2 gebelik te sezeryan olur ve dıkişler patlar mı Pki bir bilgisi olan var mı
Teşekkür ederim yorumunuz için regle 2,3 gün kala test yapsam sorun olur muReglinize 10gün var daha çok erken varsa silik bile cikmaz ! Dollenme yerlesme ortalama 7gün sürüyor.. 4gün once yumurtlamis olsaniz yerlesmeden test yapmis oldunuz oldu.. reglinize 2gun kala veya 2gun geçikince tekrarlayın umarim hayrli haberlerimiz olur
Teşekkür ederim yorumunuz için regle 2,3 gün kala test yapsam sorun olur muyada reglim gecikme olursa yapım
Allah razı olsun dualarınız eksik etmeyin inşallahEvet regline 2gun kala veya 2gun gecikirseniz net gorunur icinize sinmezse mutlka kandan baktirin daha net olur hayrli haberlerimiz olsun
Allah razı olsun dualarınız eksik etmeyin inşallah
Olmazsa öyle yapayım bir de benim mideyi yanma var şu an neden böyleyim bilmiyorum çok kötü midem yanma var şuan ne içersem için fayda etmiyor atıyorum ve hem de yanıyor boğazım
Evet regline 2gun kala veya 2gun gecikirseniz net gorunur icinize sinmezse mutlka kandan baktirin daha net olur hayrli haberlerimiz olsun
Yok cnm grip falan yokGrip falan mi olcaksiniz belki buara salgin var dikkat edin sende eksik etme insallh hayrli haberlerimiz olur
evet erken gebelik testi yaptıracamTekrar yapın kuruma çizgisi olabilir
Sonucunuz ne olduBende bu
evet erken gebelik testi yaptıracam
Bugün pazar olduğu için yapmadım ama bugün iki taraflı bel ağrım çok fazla var ne karnımın alt tarafında ağrı var bir de kabızlığım var ishalim var yarın yapmayı düşünüyorum ya da reglimin gecikmesini beklerim olmazsaGrip falan mi olcaksiniz belki buara salgin var dikkat edin sende eksik etme insallh hayrli haberlerimiz olur
Testi yaptım erken gebelik testi yaptım dokuz gün benim adetime var negatif çıktı yani tek çizgi çıktı bilemedim acaba erken yaptım diye mi öyle çıktı bir de adetime 5.4 gün kala yapacağım tekrar danSonucunuz ne oldu
Adetinize yakın yapın daha çok erkenTesti yaptım erken gebelik testi yaptım dokuz gün benim adetime var negatif çıktı yani tek çizgi çıktı bilemedim acaba erken yaptım diye mi öyle çıktı bir de adetime 5.4 gün kala yapacağım tekrar dan
Anladım Pki adetime 2 3 kala çıkarmı acabaAdetinize yakın yapın daha çok erken
Bilmiyorum ki benimde adetime 4 gün var kan vermek en iyisi adetiniz gecikincd yapın veya kan verin en iyisiAnladım Pki adetime 2 3 kala çıkarmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?