testine 8-9 gun kalanlar zamanı birlikte geçirelimmi

Patricia

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.892
14
116
44
İstanbul
merhaba kızlar henuz transferimin 4. gunu bende belirti yok sizlerde varmı? hadı zamanı birlikte geçirelim...

Ne belirtisi uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlmaz:
Yok belirti melirti ama tuttu inan..

arkadaşlarım herkeste belirti olur diye bir kural yok,belirti yok diye kendinizi üzmeyin lütfen...Bu arada transferden sonra çorap giyin,ayaklarınızı üşütmeyin.

selam...28'inde transferim oldu...Bu bekleyiş çok zormuş...10 Ekim'de test var...Belirti var mı dersen biraz baş dönmesi yaşıyorum psikolojik midir bilemem...4 aşılamadan sonra kendimi dinlememem gerektiğini öğrendim öğrenmesine ama elinde değil insanın işte...

arkadaşlarım herkeste belirti olur diye bir kural yok,belirti yok diye kendinizi üzmeyin lütfen...Bu arada transferden sonra çorap giyin,ayaklarınızı üşütmeyin.
merhaba canım kendımızı uzmuyoruz tabiki. tabiki herkeste belirti farklı olur. yada olmaz. amaç su anda gunlerı paylaşarak gecırmek yoksa bu 12 gun nasıl gecer:))))

canım benden bır gun once olmus transferın hadı ınsallah hayırlı haberlerımızı alırız:))))
ben hıc asılama yaptırmadım. bende aksamları hafıffff bır kasık ağrısından baska bışey yok. bide bır ıkı gun ksamları ateş bastı okadar. ama şu ateş olçme yontemıne takıldım. su an her aksam aynı saatte ölçüyorum ve hep 37 cıkıyor. umarım duzenı değişmezde hamişimdir.kaydirigubbakcemile2

canım benden bır gun once olmus transferın hadı ınsallah hayırlı haberlerımızı alırız:))))
ben hıc asılama yaptırmadım. bende aksamları hafıffff bır kasık ağrısından baska bışey yok. bide bır ıkı gun ksamları ateş bastı okadar. ama şu ateş olçme yontemıne takıldım. su an her aksam aynı saatte ölçüyorum ve hep 37 cıkıyor. umarım duzenı değişmezde hamişimdir.kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

İnşallah canım inşallah olumlu olur bu sefer...Dediğim gibi çok kendini dinlememk lazım...Bazılarında hiç belirti olmuyor...Her aşılama sonrasında ufacık belirtileri büyütüp kesin hamileyim dedim ve çok hayal kırıklığına uğradım...Artık düşünmüyorum...Bende tek embriyo transferi oldu...4 yumurta toplandı..2'si kaliteliydi ama biri döllendi...Dr. tek transferde şans azalır dedi..Şansım %25'miş.. Bakalım....

İnşallah canım inşallah olumlu olur bu sefer...Dediğim gibi çok kendini dinlememk lazım...Bazılarında hiç belirti olmuyor...Her aşılama sonrasında ufacık belirtileri büyütüp kesin hamileyim dedim ve çok hayal kırıklığına uğradım...Artık düşünmüyorum...Bende tek embriyo transferi oldu...4 yumurta toplandı..2'si kaliteliydi ama biri döllendi...Dr. tek transferde şans azalır dedi..Şansım %25'miş.. Bakalım....[/QUOTE]

merhaba doktora aldırma sen ...ben hastanede bir bayan gördüm otururken yanında 3 yaşında bir kız vardı onun kızı kadın 40 yaş üstü ve o kız çocuğu kadının yaşına ve tek yumurta olmasına rağmen dünyaya gelmiş......demekki allah kısmet ettikten sonra olur ...arkadaşım umudunu hiç azaltma herkesin şansı ve kısmeti farklıdır....

inşallahki tutunmuşutr bebişin yada bebişlerin......hayırlısı olsun...

b enimde bugün transferimin 5.günü
midem dün çok bulandı istifrada ettim
bukadar erken mide bulantısı olmasıda imkansız biliorum
sanırım iğnelerden hala hafif bulantım var
kasıklarımda ağrı oluyor bazen
gögüsler balon
ve ucları büyük baya
benim ilk denemem kaliteli 2 emriyo transfer edildi
inş.hepimize anne olmak nasip olur........

kızlar hepinizin inşallah pozitif sonuçlarını ben de bekliyorum belirtileri fazla takmayın transferden önce ve sonra kullanılan ilaçlar çok etkiliyor hormonların dengesi bozuluyor hamilelik haberlerinizi bizde umutla bekliyoruz inşallah hepiniz mutlu sonuca ulaşırsınız tabi inşallah bizde bir an önce başşlarız da hepimizin bebekleri olur

amin cnmm inş.....
bu yolda olmak kolay değil eğer tutmasa üzüldüğüm taraf çektiklerim olur
tutmamasındada vardır bir hayır dememle kalırım
ama çok cileli bir süreç
Allah bu yolda olanlara kolaylık versin.........

Evet ya gerçekten çileli bir süreç...Maddi ve manevi....Neticede herkesin bu sefer tutmazsa bi dahakine diyebilecek maddi gücü de yok...Başka illerden gelip de bir kez daha deneme ihtimali olmayan bayanları çok gördüm gittiğim merkezde...Çok zor...Umarım isteyen herkesin bebeği olur....

kızlar inşallah hepınızın guzel haberlerınızı alırız allahım isteyen herkesın kucagını doldursun dualarım sızlerle benım ılk denemem eylul ayında oldu sonuc negatıf bıraz ara verdım şimdı sızlerın pozıtıf sonuclarını gordukçe cok sevınıyorum dualarım sızlerle

patricia canım bu ates olçme nedır her aksam aynı cıkarsa hamılesındır mı?cevaplarsan sevınırım

canım benım ateş ölçme yöntemı aslınta yumurtalama takıbı için kullanılan bir yöntem ama yumurtlamadan sonra düşmeyen ateş taaki regl zamanına kadar aynı seyırederse sanırım hamılesın demek oluyor. ancak hiçte guvenılır bır gontem değil. bizimkisi fakir tesellisi işte, illa bişeyler yapıcaz ya:)))))))) http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/140533-ates-olcme-yontemi.html
adrese tıklarsan örneklerı gorursun

moralinizi bozmak istemem ama benim de ilk tüp bebek denemem başarısızdı.hiç bir belirti yoktu sadece beyaz bir akıntı vardı çok yoğundu.ne leke ne de kanama .emindim tutacağından.hatta 12.gün bile adet sancım falan yoktu.benim adetim 17.gün geldi.adet belirtisi olmadı yani.herkeste farklı oluyo bu belirtiler .herşeyin hayırlısı olsun ....moral çok önemli stres yapmadan rahat olmak dinlenmek ve en önemlisi de tüp bebek hikayenizi sadece eşinizle ve ailenizle paylaşmak.gereksiz insanlara sölemeyin çok pişman olursunuz gereksiz sorulara ve saçmasapan konuşmalara tanık olursunuz...

benim tüp bebek yaptırdığımı sadece 4 kişi bilior
annem babam kızkardeşim ve eşim
eşimin ailesi dahi bilmior gereksiz sorularla başımı ağırtmamak için söyleme gereği duymadım
bugün transferimin 8.günü test yaptım gün ışığında belli olan ikinci cizgi var ama
ben görmek istediğimimi görüyorum acaba diye düşünüyorumm offffff 3 gün kaldı
ve zaman yaklaştıkça ümidim azalıyor.....

pozitif29 haklısın ben bu hatayı ne yazık ki yaptım yani daha doğrusu o kadar sıkıştırdılar ki söylemek zorunda kaldım ve şuanda o sorular duymamak için telefonumu kapatmak zorunda kaldım ama ulaşmak isteyen eşimin teldende ulaşıyo insanlara konu olsun sadece merek bizi düşünen yok neyazık ki sonrada takma kafana demiyolar mı bunu yaşamayan birinden duymak beni galiba biraz sinirlendiriyo -tatlicadiarzu-
bahar benimde perş. günü çok az kaldı aynı duyguları paylaşıyoruzzz

rüyamda test yapmıştım pozitifti uyandığım gibi yaptım ama malesef çok soluk cıktı yarın yine yapacam çok üzülüyorum ama neyapıyım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…