merhaba canım kendımızı uzmuyoruz tabiki. tabiki herkeste belirti farklı olur. yada olmaz. amaç su anda gunlerı paylaşarak gecırmek yoksa bu 12 gun nasıl gecer:))))arkadaşlarım herkeste belirti olur diye bir kural yok,belirti yok diye kendinizi üzmeyin lütfen...Bu arada transferden sonra çorap giyin,ayaklarınızı üşütmeyin.
canım benden bır gun once olmus transferın hadı ınsallah hayırlı haberlerımızı alırız:))))selam...28'inde transferim oldu...Bu bekleyiş çok zormuş...10 Ekim'de test var...Belirti var mı dersen biraz baş dönmesi yaşıyorum psikolojik midir bilemem...4 aşılamadan sonra kendimi dinlememem gerektiğini öğrendim öğrenmesine ama elinde değil insanın işte...
canım benden bır gun once olmus transferın hadı ınsallah hayırlı haberlerımızı alırız:))))
ben hıc asılama yaptırmadım. bende aksamları hafıffff bır kasık ağrısından baska bışey yok. bide bır ıkı gun ksamları ateş bastı okadar. ama şu ateş olçme yontemıne takıldım. su an her aksam aynı saatte ölçüyorum ve hep 37 cıkıyor. umarım duzenı değişmezde hamişimdir.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?