Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
testine 8-9 gun kalanlar zamanı birlikte geçirelimmi
xbahar cnm stres yok allah buyuk daha gunune var ve sılık cıkan testlerın sonucu pozitif oluyor dilerim rabbımden senınde yuzun guler hamış haberlerını beklıyoruz sonrada bızlere bol bol dua edersın rabbım bızlerede her ısteyene yasatsın amın
Kızlar sızlerı okadar ıyı anlıyorumkı ama belırtısı olmuyor bu ısın bende cok dınledım kendımı uzdum belırtı yok dıye ama sonuc pozıtıftı Allahım herkese versın ınsallah.
evet ya gerçekten çileli bir süreç...maddi ve manevi....neticede herkesin bu sefer tutmazsa bi dahakine diyebilecek maddi gücü de yok...başka illerden gelip de bir kez daha deneme ihtimali olmayan bayanları çok gördüm gittiğim merkezde...çok zor...umarım isteyen herkesin bebeği olur....
merhaba,dün transferim oldu 22sinde sonuç alıcaz.ikinci denemem ama bu sefer çok heyecanlıyım beklemek çok zor.belki 10 gün sonra hayatım değişicek.allahım lütfen.
Pozitif çıktı canım..Dün öğrendim...Yarın tekrar kan vericem değerlerim 2 katına çıkmış mı ona bakacaklar.....Dün 57 idi...Umarım sorun çkmaz ve ben de rahatlarım...
Umarım hepinizin sonucu pozitif olur ve yüzünüz güler arkadaşlar..Dualarım sizinle...