• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testis ameliyatı 😞

Hayallerdualaraemanet

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2022
226
112
18
Kızlar benim oğlum gecen sene inmemiş testis ameliyatıyla birlikte sünnet olcaktı ameliyata girdi ama narkozdan dolayı testisin indiğini inen testis illaki bir daha iner diye ameliyatın gerekli olmadığını sadece sünnetini yaptığını söyledi doktor bi iki aydır oğlumun sağ testisi hiç bir şekilde inmiyor banyo yaparken uyurken indirmeye çalıştım inmiyor kasığında hastaneye götürdüm doktorda indiremedi ultrason verdi sonuca göre bakarız dedi oğlum 3 yaşında testis ameliyatı olan varmı nasıl bi süreç zor oluyormu çocuk acısından

Kızlar benim oğlum gecen sene inmemiş testis ameliyatıyla birlikte sünnet olcaktı ameliyata girdi ama narkozdan dolayı testisin indiğini inen testis illaki bir daha iner diye ameliyatın gerekli olmadığını sadece sünnetini yaptığını söyledi doktor bi iki aydır oğlumun sağ testisi hiç bir şekilde inmiyor banyo yaparken uyurken indirmeye çalıştım inmiyor kasığında hastaneye götürdüm doktorda indiremedi ultrason verdi sonuca göre bakarız dedi oğlum 3 yaşında testis ameliyatı olan varmı nasıl bi süreç zor oluyormu çocuk acısından
Lütfen bu konunun üstünde durun yüzlerce insanın bu sebeble ileri de çocukları olmuyor inmemiş testis ameliyatı en geç 1 yaşına kadar yapılmalı sizinki tek taraflı eşiminde bebekken bu sorunu varmış oda 3 yaşında olmuş ameliyati ama bize bir tüp bebek sürecine neden oldu 🙏

Tüm dualarım sizinle korkmayın ilerde daha büyük sınavlardan geçmek zorunda kalmasın ne kadar erken o kadar iyi onun için 🙏

Ameliyat olucak oğlum haftaya çok zor oluyormuş dua edin oğluma
Çok geçmiş olsun. Bizde çarşamba günü ameliyat tarihi belirleyeceğiz. Hep çok basit dendiğini duydum zor mu oluyomuş 😒 2.5 yaşında hem ameliyat hem sünneti yapalım dedi doktorumuz. Kontrollerden dolayı bile elletmek istemiyo operasyon sonrası ne yapıcaz hiç bilmiyorum

Çok geçmiş olsun. Bizde çarşamba günü ameliyat tarihi belirleyeceğiz. Hep çok basit dendiğini duydum zor mu oluyomuş 😒 2.5 yaşında hem ameliyat hem sünneti yapalım dedi doktorumuz. Kontrollerden dolayı bile elletmek istemiyo operasyon sonrası ne yapıcaz hiç bilmiyorum
Benim oğlum da öyle olcaktı girdi ameliyata anestezinin etkisinden testis indi keseye sadece sünnetini yapmış doktor biz hastaneden cıktık testiste bizle birlikte kasığına çıktı inmedi 1 sene oldu kacıktaki yumurtası küçüklmüş mecbur indirilcek daha olamadık bekliyoruz bizde

Merhaba ameliyat oldu mu oğlunuz? Bizde de aynı sorun var 15 aylık geç mi kaldık doktorlar bir sorun var diyor bir yok diyor bizimde kafamızı karıştırdılar var yumurtası yerinde değil iner diyor kimisi ameliyat diyor ama artık yerinde olması gerekli değil mi 15 aylık oldu? ameliyat sonrası nasıl oldu sizin?

Merhaba ameliyat gerçekleşti mi acaba 12 aylık bebeğim 1 ay sonraya ameliyat günü verildi aöeliyat süreci ile ilgili bilgisi olan var mı acaba narkoz felan verilirken anne yanında oluyor mu nasıl ilerliyor çok stres oluyorum lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi

Merhaba konudaki anneler bebekleriniz ameliyat oldu mu süreç nasıl işliyor hepinize geçmiş olsun benim bebeğim prematüre 2 aylık Dr ameliyat şart ama 1 yaşına kadar bekleyeceğiz dedi birkaç cerraha daha götüreceğim ayı doldukça tedirginim

Back
X