Testis indirme ameliyatı ???

CerenErmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
136
0
46
İzmir
Kızlar oğlum 1 yaşında ve ameliyat olucak. testislerinden biri doğduğundan beri yukarda yerinde dğildi. 1 yaşına kadar ineceğini söylediler bekledik. Ama kanalda bile değilmiş son duruma göre ameliyat şart dedi doktor. Oğlu bu ameliyatı olan birileri varsa bana bilgi verirmi kaç günde iğleşiyor. çocuk çok ağrı çekiyormu ? nolur yardım edinn çok üzülüyorumm :(

merhaba canım benım oglumdada dogustan sag testısı ınmemıstı bızde 10 aylıkken amelıyat ettırdık oglumunkı kasıktaydı kasıktan alıp testısın ıcıne yerlestırdıler.amelıyat toplam hazırlıkgır cık 1.5 saat surdu. amelıyat sonrası cok agladı ama agrıkesıcı verdıler sustu aynı gun ıcındede cıktık zaten hastaneden.eve gelınce hıc yatmadı emeklıyodu zaten aynı hareketlerıne devam ettı hıc zorlanmadı bırkac gun pansuman yaptık evde okadar hıc korkma bende cok korkuyodum amelıyata aglaya aglaya soktuk ama atlattı cok sukur suan 18 aylık masallah kasıkta hıc amelıya ızı yok testısınde tek dıkıs ızı var oda zamanla kapanıyo zaten...allahım hayırlısıyla gırıp cıkmasını nasıp etsın...sorun olursa ozeldende mesaj atabılırsın yardımcıolurum

Back
X