Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ilk çizgi çıkan testte sikisiktim diğerinde hemen bir saat sonra yaptım malum insan çok isteyince engel olamıyor kendine inşallah ondan çıkmamıştırSabah ilk idrarla tekrar yap canım bence ilk testi sıkışık yapmışsın diğerini bir saat sonra eğer yeniyse ikinci testte çıkmaması normal
İnşallah benimde vardır canım ama diğer test negatif çıktı benim umutlar yıkıldı tabiBenim gebelikte kasette ilk testiniz gibi çıkmıştı sabahı bekleyip 3 tane kaset test alıp denemiştim aynı sonuç çıkınca kan verip kesinleştirdim.
Ama normal gebelik yeniyse diğer testte yaptığınız idrarda yeterli hormon yoktu demek kiİnşallah benimde vardır canım ama diğer test negatif çıktı benim umutlar yıkıldı tabi
Benim gebelikte kasette ilk testiniz gibi çıkmıştı sabahı bekleyip 3 tane kaset test alıp denemiştim aynı sonuç çıkınca kan verip kesinleştird
Sıkışık değildim ondan olabilir mi yani canım kuruma çizgisi değil pembe su tuttum geçmedi kafam karıştı birkaç gün bekleyip kan testi yaptırmak mantikliAma normal gebelik yeniyse diğer testte yaptığınız idrarda yeterli hormon yoktu demek ki
Ben sabah iki tane yapdim.cimamdi.aksam.yaptim çıktı
Eğer gebelik çok başındaysa 1 saatlik idrarla çıkmaz.Merhaba arkadaşlar ben pcoluyum regl gününde gelmiyor ama adetim olmasi gerekenden on gün kadar gecikti sıkışık idrarla test yaptım bugün hemen silik çizgi çıktı bir saat sonra emin olmak için aynı marka testle tekrar test yaptım ama çıkmadı
Kan testini gene yapın ama sabah idrarı ile tekrar yaparsanız ilk testtekinden biraz daha koyu silik bir çizgi göreceğinizi düşünüyorum.Sıkışık değildim ondan olabilir mi yani canım kuruma çizgisi değil pembe su tuttum geçmedi kafam karıştı birkaç gün bekleyip kan testi yaptırmak mantikli
İnşallah hayırlısıyla bebiş vardır canım sabah testi tekrarlıcak olursan burayada yazEvet canım ilk çizgi çıkan testte sikisiktim diğerinde hemen bir saat sonra yaptım malum insan çok isteyince engel olamıyor kendine inşallah ondan çıkmamıştır
Sıkışık değildim ondan olabilir mi yani canım kuruma çizgisi değil pembe su tuttum geçmedi kafam karıştı birkaç gün bekleyip kan testi yaptırmakAma normal gebelik yeniyse diğer testte yaptığınız idrarda yeterli hormon yoktu demek ki
İnşallah canım yaBen sabah iki tane yapdim.cimamdi.aksam.yaptim çıktıtekrar yap çıkarsa hamissin
Sabah yapamam testim yok çok yağmurlu hava yarından sonra inşallah yazarimİnşallah hayırlısıyla bebiş vardır canım sabah testi tekrarlıcak olursan burayada yaz![]()
Tamam canım bekliyorum mutlaka inşallah hayırlı haberleriniSabah yapamam testim yok çok yağmurlu hava yarından sonra inşallah yazarim
Maalesef canım ertesi gün yaptim negatifTamam canım bekliyorum mutlaka inşallah hayırlı haberlerini![]()
Hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay alırsın güzel haberlerMaalesef canım ertesi gün yaptim negatif