Gebeliğe Hazırlık Testler bozuk mu sizce?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cirius

I'm Unstoppable Today
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
1.288
2.487
63
Adetim 5 gün gecikti test yaptım gölge görünüyordu kuruyunca belli oldu? Varmıdır sizce hamilelik. Bana testler bozuk gibi geldi. 5 gün gecikmeye kıpkırmızı olmalıydı degil mi?

Eklentiler

• 20210525_162046.webp
    24 KB · Görüntüleme: 373
Adetim 5 gün gecikti test yaptım gölge görünüyordu kuruyunca belli oldu? Varmıdır sizce hamilelik. Bana testler bozuk gibi geldi. 5 gün gecikmeye kıpkırmızı olmalıydı degil mi?
Geç döllenme olmuş olabilir belki biraz daha bekleyin adet olmazsanız kandan baktırın bence

Geç döllenme olmuş olabilir belki biraz daha bekleyin adet olmazsanız kandan baktırın bence
Devlette randevu bulamıyorum. Doktor baksin dedim gecikmeyse bile muayene olayım dedim. Özel hastaneye gitsem direkt muayene ederlermi randevusuz?

Evet var gözüküyor. Çok yeni olablir.
İnanamadıgınız icin test bozuktur diyorsunuz:)
Tebrıkler

Devlette randevu bulamıyorum. Doktor baksin dedim gecikmeyse bile muayene olayım dedim. Özel hastaneye gitsem direkt muayene ederlermi randevusuz?
Acilden lan tahlili verebilirsiniz aslında. Bu arada ikinci çizgi var testlerin ikisininde bozuk olduğunu sanmıyorum tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallaaahh

Acilden lan tahlili verebilirsiniz aslında. Bu arada ikinci çizgi var testlerin ikisininde bozuk olduğunu sanmıyorum tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallaaahh
Hala daha yoktur ya diyorum bilmiyorum ya:)) insallah vardır teşekkür ederim. 5 gün gecikmeyle daha belirgin olurdu diyordum. Kan tahlili yaptırayım en dogrusu teşekkürler

Hepsini aynı gün mü yaptın ve hemen çıktı mı 5 dk içinde? var gibi görünüyor

İkinci çizgi var gibi görünüyor, inşallah vardır
Belki kan vermeden önce sabah ilk idrar ile tekrar test yapar, daha net sonuç alırsın.
Çizginin rengi hcg değerine göre değişiyor, o yüzden tarihe kafayı takma. Benim hcg değerim ilk haftalarda çok düşüktü ilk hamileliğimde. Sonradan sağlıklı artış gösterdi çok şükür.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah

12. Gün çatlatma iğnesi

Eklentiler

• 29F9E2ED-7B67-42C5-94BD-E3DA2C46C663.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 141
  • 4BFF89B8-C375-4A65-95CF-529E43D39644.webp
    103 KB · Görüntüleme: 148
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…