Geç döllenme olmuş olabilir belki biraz daha bekleyin adet olmazsanız kandan baktırın benceAdetim 5 gün gecikti test yaptım gölge görünüyordu kuruyunca belli oldu? Varmıdır sizce hamilelik. Bana testler bozuk gibi geldi. 5 gün gecikmeye kıpkırmızı olmalıydı degil mi?
Devlette randevu bulamıyorum. Doktor baksin dedim gecikmeyse bile muayene olayım dedim. Özel hastaneye gitsem direkt muayene ederlermi randevusuz?Geç döllenme olmuş olabilir belki biraz daha bekleyin adet olmazsanız kandan baktırın bence
Acilden lan tahlili verebilirsiniz aslında. Bu arada ikinci çizgi var testlerin ikisininde bozuk olduğunu sanmıyorum tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallaaahhDevlette randevu bulamıyorum. Doktor baksin dedim gecikmeyse bile muayene olayım dedim. Özel hastaneye gitsem direkt muayene ederlermi randevusuz?
Hala daha yoktur ya diyorum bilmiyorum ya:)) insallah vardır teşekkür ederim. 5 gün gecikmeyle daha belirgin olurdu diyordum. Kan tahlili yaptırayım en dogrusu teşekkürlerAcilden lan tahlili verebilirsiniz aslında. Bu arada ikinci çizgi var testlerin ikisininde bozuk olduğunu sanmıyorum tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallaaahh
Daha çok yeni büyük ihtimal inşallah herşey gönlünüzce olsunHala daha yoktur ya diyorum bilmiyorum ya:)) insallah vardır teşekkür ederim. 5 gün gecikmeyle daha belirgin olurdu diyordum. Kan tahlili yaptırayım en dogrusu teşekkürler
Hepsini aynı gün mü yaptın ve hemen çıktı mı 5 dk içinde? var gibi görünüyorAdetim 5 gün gecikti test yaptım gölge görünüyordu kuruyunca belli oldu? Varmıdır sizce hamilelik. Bana testler bozuk gibi geldi. 5 gün gecikmeye kıpkırmızı olmalıydı degil mi?
Golge vardı ilkten belirmedi böyle. Yaklaşık 1 saat sonra belirginleşti. Artarda yaptım hepsini. Oyuzden dikkate almak istemiyorumHepsini aynı gün mü yaptın ve hemen çıktı mı 5 dk içinde? var gibi görünüyor
Yarın tekrar yap kuzum koyulaşır inşallahGolge vardı ilkten belirmedi böyle. Yaklaşık 1 saat sonra belirginleşti. Artarda yaptım hepsini. Oyuzden dikkate almak istemiyorum
Yarin kan verecegim hayırlısı olsun insallahYarın tekrar yap kuzum koyulaşır inşallah
Benim çatlatma iğnesi 11. Gününün böyle çıktıYarin kan verecegim hayırlısı olsun insallah
Hayırlı olsun var gebelikBenim çatlatma iğnesi 11. Gününün böyle çıktı
İkinci çizgi var gibi görünüyor, inşallah vardırAdetim 5 gün gecikti test yaptım gölge görünüyordu kuruyunca belli oldu? Varmıdır sizce hamilelik. Bana testler bozuk gibi geldi. 5 gün gecikmeye kıpkırmızı olmalıydı degil mi?
İnşallh ya bir iki daha bekleyeyimHayırlı olsun var gebelik
Maşallah ben net görüyorum çizgiyi12. Gün çatlatma iğnesi
Evet canım yarın vereceğimMaşallah ben net görüyorum çizgiyikan verseniz çıkar aslında
Erken gebelik testi yaptımEvet canım yarın vereceğim
Çizgi var canım silikte olsaErken gebelik testi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?