- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Evet canımÇizgi var canım silikte olsa
Kaçıncı denemen maşallahEvet canım
Elinde ovulasyon testi varsa yapabilir misin?Evet canım
3.kuzumKaçıncı denemen maşallah
Yok maalesef yani gebelik var sadeceElinde ovulasyon testi varsa yapabilir misin?
AA ne güzel çabucak olmuş maşallah. Çatlatma iğnesini neden yaptırdın, kendisi çatlamıyor muydu? Ben 2 defa doktora gittim 5 ay oldu hiç iğne falan demediler3.kuzum
Pcos var bende ondan canım ama iğne etkisi mi sence 12. Gün bıgğnAA ne güzel çabucak olmuş maşallah. Çatlatma iğnesini neden yaptırdın, kendisi çatlamıyor muydu? Ben 2 defa doktora gittim 5 ay oldu hiç iğne falan demediler
Canım o konuda doktorun bilgi vermedi mi kaçıncı günde çıkar falan diye. Sanırım 10 günde falan geçiyor etkisiPcos var bende ondan canım ama iğne etkisi mi sence 12. Gün bıgğn
Ya işte bünyeye göre değişiyor en az 12 gün beklemek en iyisi yarın zaten 13.gün iğne etkisi kalmazCanım o konuda doktorun bilgi vermedi mi kaçıncı günde çıkar falan diye. Sanırım 10 günde falan geçiyor etkisi
Sonucun pozitif çıkar inşallah canımtekrar test yaptım toplu aldığım için işte yapıyorum kan verdim ama yarın çıkacak
14. Gün bitiyor
Sonucun ne oldu canım?Adetim 5 gün gecikti test yaptım gölge görünüyordu kuruyunca belli oldu? Varmıdır sizce hamilelik. Bana testler bozuk gibi geldi. 5 gün gecikmeye kıpkırmızı olmalıydı degil mi?
Negatif malesef canım. Testler yanılttı beni. Markasını söyleyeyim de dikkat edin bari. Freely marka. Teste baktım boşken bile cizgiler belli oluyor malesefSonucun ne oldu canım?
Canim 1 saat sonra çikan çizgiler zaten kuruma çizgisidir. Testde de ilk 5-10 dakika sonrasini geçerli saymayin yaziyor. Bence test sorunlu değilNegatif malesef canım. Testler yanılttı beni. Markasını söyleyeyim de dikkat edin bari. Freely marka. Teste baktım boşken bile cizgiler belli oluyor malesef
Haklısınız. Ama bu çizgiler golge olarak belirdi 1 saat sonra belirginleşti.Canim 1 saat sonra çikan çizgiler zaten kuruma çizgisidir. Testde de ilk 5-10 dakika sonrasini geçerli saymayin yaziyor. Bence test sorunlu değil
Normalde evet kırmızı olmalıydı geç döllenme olabilir benim geç döllenme olduğundan kanda bile görünmemişti ve kan testi verdikten 4 hafta sonra 7 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştimAdetim 5 gün gecikti test yaptım gölge görünüyordu kuruyunca belli oldu? Varmıdır sizce hamilelik. Bana testler bozuk gibi geldi. 5 gün gecikmeye kıpkırmızı olmalıydı degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?