- 8 Mart 2025
- 536
- 172
- 18
Evet pardon öğlenki daha pik ama akşamki de yine de pik çok çok az açılmış inşallah yarına siliklesir kasık ağrın falan varsa o da bir belirtiAlttakini yeni yaptım üstteki öğlen öğlen olan daha koyu sanki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet pardon öğlenki daha pik ama akşamki de yine de pik çok çok az açılmış inşallah yarına siliklesir kasık ağrın falan varsa o da bir belirtiAlttakini yeni yaptım üstteki öğlen öğlen olan daha koyu sanki![]()
Evet ama kimyasal oldu malesef beta 100lere kadar çıktı sadeceAynen öyle canım bakalım hakkımuzda hayırlısı sen daha önce hamile kaldın mı
Öğlen biraz ayakga kalkınca oluyor ama Şuan 00000 yaniEvet pardon öğlenki daha pik ama akşamki de yine de pik çok çok az açılmış inşallah yarına siliklesir kasık ağrın falan varsa o da bir belirti
Ya geçmiş olsunEvet ama kimyasal oldu malesef beta 100lere kadar çıktı sadece
Catlarken genelde ağrı oluyor ya bende şu an var muhtemelen yarın pik olmaz benimki ama belli de olmaz bir kontrol ederimÖğlen biraz ayakga kalkınca oluyor ama Şuan 00000 yani![]()
Bir de hiç akıntın var mı benim pikten 2 gün önce yoğun akıntım vardı Şuan hiç akıntım yokCatlarken genelde ağrı oluyor ya bende şu an var muhtemelen yarın pik olmaz benimki ama belli de olmaz bir kontrol ederim
İnşallah bu ay kısmet olur sana da bana daYa geçmiş olsunen azından hamile kalabiliyorsun bu yönden de düşün ben 1 sene 8 ay oldu hiç hamile kalamadım
Benim de iki gün önce akıntım çok oldu bugün çok az oldu sabah kesildi direktBir de hiç akıntın var mı benim pikten 2 gün önce yoğun akıntım vardı Şuan hiç akıntım yok
Amin inşallah geç olsun ama sağlıklı olsun rabbim kalbimize göre versinİnşallah bu ay kısmet olur sana da bana daİnan hamile kalabildiğime sevinemedim bile dış gebelik olabilir dediler iki gunde bir kan verme derken çok yipraticiydi allah yaşatmasın sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Bende aynı şekilBenim de iki gün önce akıntım çok oldu bugün çok az oldu sabah kesildi direkt
Ben de 1 Aralık'ta oldum tahmini regl tarihi 31 Aralık ama mümkün değil geç yumurtladim kayacak kesin Ocak 2-3eAmin inşallah geç olsun ama sağlıklı olsun rabbim kalbimize göre versinbu ay yumurtlamamız aynı yine haberleşiriz benim döngüm 30 gün en son 30 kasımda adet oldum bakalım inşallah olmam
Benimde aynı şekil kayıcakBen de 1 Aralık'ta oldum tahmini regl tarihi 31 Aralık ama mümkün değil geç yumurtladim kayacak kesin Ocak 2-3e![]()
Beklemek çok zor birşey 3 ay önce artık vazgeçtim bu testleri hep çöpe atmıştım takmıcam diye ve gerçekten takmadım ama olmadı artık biraz çabalamak istiyorum en azından içim rahat olsun bunu da yaptım derimBen de 1 Aralık'ta oldum tahmini regl tarihi 31 Aralık ama mümkün değil geç yumurtladim kayacak kesin Ocak 2-3e![]()
Benim yumurtlama günlerim hep farklı çıktığı için mecbur yapıyorum bence bilmek daha iyi bence de ama dpo zamanlarinda stres olmamak önemli o bekleme kısmı çok zor da ben de çok takıyorum o kotuBeklemek çok zor birşey 3 ay önce artık vazgeçtim bu testleri hep çöpe atmıştım takmıcam diye ve gerçekten takmadım ama olmadı artık biraz çabalamak istiyorum en azından içim rahat olsun bunu da yaptım derim![]()
Pcos var mı sizdeBenim yumurtlama günlerim hep farklı çıktığı için mecbur yapıyorum bence bilmek daha iyi bence de ama dpo zamanlarinda stres olmamak önemli o bekleme kısmı çok zor da ben de çok takıyorum o kotu
Varmış dün öğrendim dahaPcos var mı sizde
Yaa bende de varVarmış dün öğrendim daha![]()
Boşver Dr hiç önemsemedi adet falan oluyoz yumurta da baskın oluyo diye sallamadı çok takmadım ondan bende takviye bile vermicekti de isteyince verdiYaa bende de var![]()