Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bnmkilerde silik ama netleşiyor..yani hemen çıkıyor ama tam net değil bnde kan tahlili yaptırdım sen yaptırdın mı kan tahlili?Ya kızlar ben test yapıyorum arada böle silik çizgi çıkıyor ama sonuç hüsran bende anlamadm :)
Yok canim yaptrmadm çünkü hamile degilim bence aylardr deniyorum olmuyocnm bnmkilerde silik ama netleşiyor..yani hemen çıkıyor ama tam net değil bnde kan tahlili yaptırdım sen yaptırdın mı kan tahlili?
hmm anladım canım beklersen olmuyor..bnde testlerimde çıktı.beta hcg değerim düşük çıktı daha doğrusu yeni daha dedi 3 haftalık filan dedi değerin yükselmesi lazım dedi.bende deli gibi bunu bkliyorum şimdi.öyle bir şey ki önce hamile kalayım diyorsun..hamile kalıyorsun sonra değerler yükselsin yükseliyo bu sefer kesse oluşsun...falan filan oluruna bırakmak lazımmış aslında ama işte...Yok canim yaptrmadm çünkü hamile degilim bence aylardr deniyorum olmuyo
Belirtin varmydi benim ayni yumurtlama dönemindeki gibi kask agrm var bu ay hiç olmazdıhmm anladım canım beklersen olmuyor..bnde testlerimde çıktı.beta hcg değerim düşük çıktı daha doğrusu yeni daha dedi 3 haftalık filan dedi değerin yükselmesi lazım dedi.bende deli gibi bunu bkliyorum şimdi.öyle bir şey ki önce hamile kalayım diyorsun..hamile kalıyorsun sonra değerler yükselsin yükseliyo bu sefer kesse oluşsun...falan filan oluruna bırakmak lazımmış aslında ama işte...
valla cnm çok terliyordum hala terliyorum.çok uyuyorum yataktan kalkamıyordum.bide hemen yoruluyordum.hatta o gün temizlik yaptım adet olacağım sandım çnkü adet ağrısı gibi arada ağrım oluyordu test yaptım çıktı inanamadım yine yaptım yine çıktı bidaha yaptım bidaha çıktı.şimdide adet olcakmışım gibi arada ağrılarım oluyor yerleşme ağrısı diyolar ama bilmiyorum...bide çok wc ye gidiyordum köpürüyodu idrarım :)Belirtin varmydi benim ayni yumurtlama dönemindeki gibi kask agrm var bu ay hiç olmazdı
Kaç gün günün geçmişti test yaptgndavalla cnm çok terliyordum hala terliyorum.çok uyuyorum yataktan kalkamıyordum.bide hemen yoruluyordum.hatta o gün temizlik yaptım adet olacağım sandım çnkü adet ağrısı gibi arada ağrım oluyordu test yaptım çıktı inanamadım yine yaptım yine çıktı bidaha yaptım bidaha çıktı.şimdide adet olcakmışım gibi arada ağrılarım oluyor yerleşme ağrısı diyolar ama bilmiyorum...bide çok wc ye gidiyordum köpürüyodu idrarım :)
Oo geçmiş baya nasl sabrettin o zmana kadar test yapardm ben olsam :)5 gün geçmişti
adetime 4 gün varken erken gebelik testi yaptım çıkmadı öyle olunca kahretsin olmadı dedim.sonra kargoyla test istedim olmayınca o da geç geldi :) sonra da neyse yapayım bari bitane nasılsa çıkmıcak dedim öyle oldu işte canım ama bakalım :)Oo geçmiş baya nasl sabrettin o zmana kadar test yapardm ben olsam :)
Olsun canım geç olsun güç olmasn şimdi hamişsin ya önemli olan o :)adetime 4 gün varken erken gebelik testi yaptım çıkmadı öyle olunca kahretsin olmadı dedim.sonra kargoyla test istedim olmayınca o da geç geldi :) sonra da neyse yapayım bari bitane nasılsa çıkmıcak dedim öyle oldu işte canım ama bakalım :)
Tabiki darısı isteyen herkesin başına..öyle canım da bakalım işte her şey stres...Allah büyük alan da o veren de o :)
ovulasyon belirtindir canım gebelik için çok erken..Benimde adet günüme 15 gün var daha ama adet olacak gibi sancılarım oluyor sizce bu nedendir geçen ay da 3 gün geçikmem olmuştu ????
Ovulasyon Günlerim olduğunumu belirtiyor bünyem acaba banaovulasyon belirtindir canım gebelik için çok erken..
evet cnm ateşini ölç....bide bebek istiyorsan bu günleri es geçme sakınOvulasyon Günlerim olduğunumu belirtiyor bünyem acaba bana
İstemez olurmuyuum çok istiyorum hemde ama bakalımm kısmetevet cnm ateşini ölç....bide bebek istiyorsan bu günleri es geçme sakın
kötü düşünme sürekli olucak mı olmucak mı diye de düşnme Rabbim nasip ediyor zaten cnm :)İstemez olurmuyuum çok istiyorum hemde ama bakalımm kısmet((