Testler yanıltıcı olabilirmi silik çizgi

Merhaba canim test yaptin mi tekrar ne durumdasin 😊
Tekrar yapmadım testim bitti adet gününe kadar beklicem artık geçsin tekrar test alicam hafta sonuna denk geldiği için almadım hem Bi kaç gün daha geçse daha iyi olur benim ilk hamileligimde geç döllenme olmuştu belki bu sefer de öyle olur inşallah bakalım 🤗

Tekrar yapmadım testim bitti adet gününe kadar beklicem artık geçsin tekrar test alicam hafta sonuna denk geldiği için almadım hem Bi kaç gün daha geçse daha iyi olur benim ilk hamileligimde geç döllenme olmuştu belki bu sefer de öyle olur inşallah bakalım 🤗
Hayirlisi canim gec dollenme olunca gecikmeden sonra mi gordun ne zaman ogrenmistin. Bizim de bebek dusuncemiz yoktu bir kaza yasandi adetimi bekliyorum ben de tutuyorum kendimi test yapmamak icin:KK45:

Hayirlisi canim gec dollenme olunca gecikmeden sonra mi gordun ne zaman ogrenmistin. Bizim de bebek dusuncemiz yoktu bir kaza yasandi adetimi bekliyorum ben de tutuyorum kendimi test yapmamak icin:KK45:
Adet günumden sonra öğrenmiştim o zamanlar adetlerim düzenli değildi ama ben 9 kasımda adet görmüştüm en son 20 aralıkta öğrenmiştim hamile oldugumu

Merhabalar. Regl günümden 10 gün öncesinde kasık agrilarim karin ağrılarım basladı son 5 gun kala da bariz bir şekilde bel ağrısı kalça ağrısı ve sırt ağrısı ara ara mide bulantisi yaşadım pazarı pazartesiye gece sol kasigimda cok batma oldu uyutmadı beni gogsulerim dolgun ama ara ara agriyor ve damarlarım belirginlesti günlerdir aynı adet sancısıyla kalkıyorum kesin bu sefer oldum diye ama bisey yok reglim henuz 1 gün gecikti ama belirtilerden dolayi bu sabah test yaptım sizce ikinci cizgi silikte olsa varmı yoksa ben hayal mi görüyorum

Eklentiler

• 20220209_151213.webp
    20220209_151213.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 26
Eki Görüntüle 2999845
Adetime 5 gün var 5. Gün ve 4. Gün yaptığım testler yanıltıcı olabilirmi varmi acaba ben belli belirsiz çizgiler görüyorum ama emin olamadım. Sizce varmı ? Testleri yaptıktan yarım saat veya 1 saat geçtikten sonra gördüm çizgileri bu arada
Canm ilk 5 dk çıkması gerek sonrası kuruma cizgisidir

Back
X