Testler Yanıltır mı ?

shuly

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
206
34
298
İstanbul
Adetim 3 Gün gecikti.Çocuk düşünmüyorum ama son ilişkimizde korunmasız birlikte olduk ve eşim kaçırmış olabileceğini söyledi.Roll marka test ile hemen çift çizgi göründü.Sabahtan beri stresteyim.Allahım isteyenlere ver diye dua ediyorum.Az önce predictor test yaptım onda da önce görünmeyince rahatladım ama şimdi silik kırmızı.Yarın kan testi yaptıracağım ama sizlede paylaşmak istedim.Adetin bittiği gün birlikte olmuştuk. İnsanlar yıllarca uğraşıp çocuk sahibi olamıyor.İsteyen herkese versin.Test yanılma ihtimali düşükte olsa vardır umarım.

Eklentiler

• IMG_5178 2.webp
    IMG_5178 2.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 211
Adetim 3 Gün gecikti.Çocuk düşünmüyorum ama son ilişkimizde korunmasız birlikte olduk ve eşim kaçırmış olabileceğini söyledi.Roll marka test ile hemen çift çizgi göründü.Sabahtan beri stresteyim.Allahım isteyenlere ver diye dua ediyorum.Az önce predictor test yaptım onda da önce görünmeyince rahatladım ama şimdi silik kırmızı.Yarın kan testi yaptıracağım ama sizlede paylaşmak istedim.Adetin bittiği gün birlikte olmuştuk. İnsanlar yıllarca uğraşıp çocuk sahibi olamıyor.İsteyen herkese versin.Test yanılma ihtimali düşükte olsa vardır umarım.
var gibi baya

Eşiniz güzel kaçırmış tebrikler
Ya aslında kaçırma bile değildi .2-3 gün adetim gecikince acaba mı diye kurt düştü içimize. Ama oluyormuş demek ki :)) Her an adet olacakmış gibi karın ağrım var 3 gündür. Sadece plansız olması, sigara tüketimim ,son 1 aydır antibiyotik kullanmam.Hayırlısı artık :))

Ya aslında kaçırma bile değildi .2-3 gün adetim gecikince acaba mı diye kurt düştü içimize. Ama oluyormuş demek ki :)) Her an adet olacakmış gibi karın ağrım var 3 gündür. Sadece plansız olması, sigara tüketimim ,son 1 aydır antibiyotik kullanmam.Hayırlısı artık :))
pek de:) istemiyor gibi:) değilsiniz yalnız:)

Valla bana yalancı pozitif çıktı ama iki testin birden hatalı olması düşük ihtimal
Sanırım hamilesiniz…

Baya baya hamile gibisiniz 🌺

Ya baya belli çizgi Rabbim hakkınızda hayırlısını versin yarın mı kan vereceksin peki ? Sonucu buraya yazarmısın ? Bende yeni doğum yaptım bebeğim 6 buçuk aylık bizde reglinin son günü korunmasız birlikte olduk.. bizimki kaçırma da değil baya baya bilerek oldu 🤦‍♀️ şuan reglime 8 gün var gecikirse bende test yapıcam hayırlısı olsun hakkımızda

Yarın sağlık ocağına gideceğim.Normalda kan alım günleri pazartesi, salı, çarşamba ama gebelik olunca umarım yarın kan testini yaparlar. Hayırlısıymış diyorum açıkçası.

Kızlar gebelik testi böyle çıktı belli belirsiz bi çizgi var hem normal gebelik testi hem erken gebelik testinde sizce pozitif miyimmm

Eklentiler

• 20230524_175355.webp
    20230524_175355.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 157
  • 20230523_183634.webp
    20230523_183634.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 171
Kızlar gebelik testi böyle çıktı belli belirsiz bi çizgi var hem normal gebelik testi hem erken gebelik testinde sizce pozitif miyimmm
2 resimde ince bi çizgi var gibi regl geciktim peki

Adetin bittiği gün birlikte olmuştuk hatta bitti bitecek gününde :)) Aslında geçen hafta tam kan testim de yapıldı. Beta hcg dışında her şeye bakıldı. Yumurtalık kanseri riski olan değerimde yüksek çıktı. Doktorum izne çıkınca haftaya yorumlayacaktı. Ama hamilelikte de o değer yüksek çıkabilirmiş diye okudum.Artık kan testinde kesin sonucu öğrenirim.Ama kızlar gerçekten mesajımı okuyan herkese içtenlikle dua ediyorum.İsteyen herkes anneliği yaşasın.
İlk gebeliğimde de istediğimiz gibi ilk ay hamile kaldım. Bunda da ufacık bir tedbirsizlik milyonda bir olacak ihtimal. Artık kocamı yanıma yanaştırmam.

Canım eşin kaçırmamış gol atmış 😅 hamilesin 😇 bu iki markada iyi bir marka yalancı çizgi ihtimali yok gibi , zaten adetinde geçmiş hayırlı olsun.

10 gün mü baya gecikmiş keşke kan testi verseydin bu süreçte daha net olurdu.. yani bilemiyorum geç döllenme olabilir başka bişe olabilir yada sabah ilk idrarla yapsan mı acaba

10 gün mü baya gecikmiş keşke kan testi verseydin bu süreçte daha net olurdu.. yani bilemiyorum geç döllenme olabilir başka bişe olabilir yada sabah ilk idrarla yapsan mı acaba
Yeni test aldım sabah yapicam yine böyle çıkarsa kan testi vericem bakalim

ilk gebeliğimde böyle öğrendim.Henüz adetim gecikmemişti.Ama ümitlendirmek istemem bu şekilde görüp yanılan arkadaşlarım oldu.

Adetin bittiği gün birlikte olmuştuk hatta bitti bitecek gününde :)) Aslında geçen hafta tam kan testim de yapıldı. Beta hcg dışında her şeye bakıldı. Yumurtalık kanseri riski olan değerimde yüksek çıktı. Doktorum izne çıkınca haftaya yorumlayacaktı. Ama hamilelikte de o değer yüksek çıkabilirmiş diye okudum.Artık kan testinde kesin sonucu öğrenirim.Ama kızlar gerçekten mesajımı okuyan herkese içtenlikle dua ediyorum.İsteyen herkes anneliği yaşasın.
İlk gebeliğimde de istediğimiz gibi ilk ay hamile kaldım. Bunda da ufacık bir tedbirsizlik milyonda bir olacak ihtimal. Artık kocamı yanıma yanaştırmam.
Yaa evet bende ilk denemede hamile kalmıştım.. tabi ozaman korunmuyoduk bebek istediğimiz için.. şimdide spiral taktırıcaktım ama enfeksiyon çıktı önce antibiyotik başlamam gerekiyor. Sonrada reglyi beklemem gerekiyor.. sanırım sen regli tarihinde yumurtlamışsın.. nadirde olsa olabiliyor kaç günde bir adet oluyorsun peki ve kaç gün sürüyor ? Benim eşimde uzun yola gidiyo döndüğünde reglimin son günüydü bebek olmaz heralde deyip korunmadık ama bilemiyorum 😂 bendede eğer bişey varsa yatağımızın arasına tuğla falan örerim heralde 😂

Back
X