Testlere bakabilir misiniz ?

bihterziyagi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
13
4
1
29
Merhabalar bu tarz başlıklar çok açıldı biliyorum ancak yeniyim bu konularda çok bilgim yok her okuduğum kafamı karıştırıyor. Dün ve bugün yaptığım iki test de silik çizgi dünkü daha net gibi geldi bana doktora hemen gitmek istemedim var mı durum nedir yorum yapabilir misiniz rica etsem 🙏

Eklentiler

• IMG_9891.webp
    IMG_9891.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_9900.webp
    IMG_9900.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 69
Merhabalar bu tarz başlıklar çok açıldı biliyorum ancak yeniyim bu konularda çok bilgim yok her okuduğum kafamı karıştırıyor. Dün ve bugün yaptığım iki test de silik çizgi dünkü daha net gibi geldi bana doktora hemen gitmek istemedim var mı durum nedir yorum yapabilir misiniz rica etsem 🙏
Umutlandırmak istemem ama var, benim de ilk böyle çok silikti bence pozitif

İstersen erken gebelik testleriyle dene bir de ben hep öyle öğrendim. Protocdor markasıyla. Geç döllenme olabilir o yüzden çıkmıyor da olabilir. En net olanı kan vermek tabii ki bi acile gidip kan verseniz 1 saate sonucu öğrenirsiniz

Umutlandırmak istemem ama var, benim de ilk böyle çok silikti bence pozitif
Bir de belirtmeyi unuttum başlıkta 10 gündür vajinal akıntılar arttı beyaz aşırı sivilcelendim. Bugüne kadar iki kere gecikmem oldu biri kimyasal gebelikti diğerinde kist oluşmuştu o yüzden 1 gün gecikme bile anormal benim vücudum için

İstersen erken gebelik testleriyle dene bir de ben hep öyle öğrendim. Protocdor markasıyla. Geç döllenme olabilir o yüzden çıkmıyor da olabilir. En net olanı kan vermek tabii ki bi acile gidip kan verseniz 1 saate sonucu öğrenirsiniz
Acilde başka bir problem olmadan sadece hamilelik için kan vermek istiyorum desem alırlar mı

Bir de belirtmeyi unuttum başlıkta 10 gündür vajinal akıntılar arttı beyaz aşırı sivilcelendim. Bugüne kadar iki kere gecikmem oldu biri kimyasal gebelikti diğerinde kist oluşmuştu o yüzden 1 gün gecikme bile anormal benim vücudum için
Akıntı su gibi oluyor bazen ter zannediyorsun 😃 rabbim dileyen herkese nasip etsin 🙏 ben de ayrıyeten gebelik gribi olmuştu burnum tıkanmıştı belki vardır diye söylüyorum

Amin 🙏 o kadar karmaşık ki her şey belirsizlik bu süreç de çok zor hastane için bir hafta bekleyeyim en azından dedim böyle de beklenmiyor

Amin 🙏 o kadar karmaşık ki her şey belirsizlik bu süreç de çok zor hastane için bir hafta bekleyeyim en azından dedim böyle de beklenmiyor
Ben adete bir hafta varken kan verdim negatifti, adet günü kaset test de senin gibi aşırı silikti adet akşamı kanda 38 çıkmıştı öyle öğrendim, evet stresli süreçler 😃

Ben adete bir hafta varken kan verdim negatifti, adet günü kaset test de senin gibi aşırı silikti adet akşamı kanda 38 çıkmıştı öyle öğrendim, evet stresli süreçler 😃
Çok sevindim sizin adınıza 🐣 bu testlere bakınca hamileyim gibi geliyor ya kimyasal olduğunda 20 gün geçmişti hiçbir şekilde ikinci çizgi görünmemişti 🤷‍♀️

Acilde başka bir problem olmadan sadece hamilelik için kan vermek istiyorum desem alırlar mı
Devlete gideceksen antibiyotik verildi gebelik şüphem var kan vermek istiyorum gibi bişey dediğinde alıyolar canım özelde gebelik şüphem var kan vercem demen yeterli. Bence var inşallah gönlünden geçen olur🙏🏻

İki gün de bir baktırın değerlerinize. Bir de en sağlıklısı ilk nerde değerinize bastırdıysanız hep orda baktırmaktır. Bazen laboratuvardan laboratuvara değişebiliyor.
Tamamdır yarın doktora da gideceğim. Kimyasal oldu demiştim ya onda 50 çıkmıştı benim 167 de öyle sınırda riskli mi acaba

Back
X