TESTLERİM önemli mi yaptranlar var mı ???

anka_06

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
479
246
18
merhaba arkadaslar 4 haftalık felan hamıleyım bana doktorum testler verdı ankrda ama ben sehır dısına cıkacaktım bunları bı ara yaptır gittigin yerde dedi yaptırmam şart mı ?? acil mi yaptıranlarınız var mı bu testleri hemogram - orta idrar- THS- AKS bu testleri yaptırmam şart mı ???

CANIM BU HAFTALARDA GENELDE KAN DEĞERLERİNE BAKILIYOR KANSIZLIK VAR MI DEMİR DURUMU NASIL D VİTAMİN İHTİYACIN VAR MI VE BENZERİ DEĞERLERE BAKILIP İLAÇ YAZAR DOKTOR YA DA İY DEĞERLERİN DER GÖNDERİR. SEN HER HANGİ BİR YERDE YAPTIRABİLİRSİN ONLARI SONRA DOKTORUNA GÖTÜRÜRSÜN, SAĞLIK OCAĞI BİLE KAN TESTİNİ YAPIYOR AMA ONLARDA MİSAFİR HASTA KABUL ETMEM HALAN DİYEBİLİYORLAR.

CANIM BU HAFTALARDA GENELDE KAN DEĞERLERİNE BAKILIYOR KANSIZLIK VAR MI DEMİR DURUMU NASIL D VİTAMİN İHTİYACIN VAR MI VE BENZERİ DEĞERLERE BAKILIP İLAÇ YAZAR DOKTOR YA DA İY DEĞERLERİN DER GÖNDERİR. SEN HER HANGİ BİR YERDE YAPTIRABİLİRSİN ONLARI SONRA DOKTORUNA GÖTÜRÜRSÜN, SAĞLIK OCAĞI BİLE KAN TESTİNİ YAPIYOR AMA ONLARDA MİSAFİR HASTA KABUL ETMEM HALAN DİYEBİLİYORLAR.
saten ılac kullanyorm folik asit verdi ılk ogrendıgmde peki ben bu testleri ankrda yaptırsam 8 nde 9na kadr beklese sıkıntı olur mu kı yaa

folik klasiktir bunun için vereceği ilaçlar başka. sen bilirsin canım bekle bir şey olmaz diyemem ben şimdi ama için rahat değilse bulunduğun yerde yaptırmaya çalış.

Back
X