• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testlerime bakar mısın

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bus13
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bus13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
948
278
33
28
IMG_0234.webp
IMG_0222.webp

Selam kızlarrr alttaki testler İnnovita üstteki Awox ama aşırı efekt yaptım ona normalde bu kadar net değil 😂😂😂😂 çatlama iğnesi de olmuştum iğne günü dahil 11 gün oldu bugün belki onun da etkisi olabilir reglime de 4 gün var iğnemidir pozitifmidir çizgi görüyor musunuz

Awox un Allah belasını versin 😅 innovita candır... İnşallah iğne etkisi değildir tatlım 💜

Ya belki senin de iğne etkisidir bilmiyorum ki iğne etkisi olma ihtimali yüksek tabi yarın anlarım heralde
Benim iğne etkisi değil canım 11.gun laboquick test yaptım negatif çıkmıştı. 13.gun de awox yaptım gayet silikti. 14.gunde.. 15.gun adet oldum

Asıl days doctorun boynu altında kalsın. Awox sayesinde öğrendim negatif olduğunu. Ama innovita gerçekten candır:))
AYy evett ilk gebelik istediğim aylarda da ondan yedim ben darbeyii.. bence erken gebeliklerin hepsi skinti. Biara o çok övülen predictor var ya onda bile yalancı pozitif çıkan olmuştu.. evet en iyisi innovita bide işte kaset testlerde albi olabilir 🫠

Eki Görüntüle 3649785 Eki Görüntüle 3649788
Selam kızlarrr alttaki testler İnnovita üstteki Awox ama aşırı efekt yaptım ona normalde bu kadar net değil 😂😂😂😂 çatlama iğnesi de olmuştum iğne günü dahil 11 gün oldu bugün belki onun da etkisi olabilir reglime de 4 gün var iğnemidir pozitifmidir çizgi görüyor musunuz
Canım bugün iğnenin kaçıncı günü test yaptın mı bugün tekrar ne çıktı inşallah vardır ya

Canım bugün iğnenin kaçıncı günü test yaptın mı bugün tekrar ne çıktı inşallah vardır ya
Bugün iğne olduğum gün dahil 12. Gün ben görüyorum çizgi ama burda görünmüyor galiba çok silik var hala
IMG_0267.webp

Eklentiler

• IMG_0269.webp
    IMG_0269.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 8
Ay inşallah vardır canim ya en güzel haberleri alırsın pazartesi kan vericek misin benim yedinci gün bugün
Kan vermeyi düşünmüyorum gecikene kadar ya çünkü testlere güvenmiyorum awox hem yüksek beta algılıyor diyorlar hem de yalancı pozitif diyorlar innovitalarda pozitif olduğu için biraz ümidim var ama hiç belirtim de yok pek hamile gibi değilim 😂

Back
X