- 25 Mayıs 2024
- 1.048
- 872
- 43
- Konu Sahibi Ommanipadmehumm
-
Sabah kan verdim. Mavi test artımed olduğu için pek ümitli bakamıyorum onaMavi olanda hafif var gibi duruyor kan verın bence
İnşallah pozitifdir sonucu burayada yaz merak ettimSabah kan verdim. Mavi test artımed olduğu için pek ümitli bakamıyorum onainşallah vardır
İnşallah, yazarım tabiİnşallah pozitifdir sonucu burayada yaz merak ettim
Erken değil aslında çatlamayı hesaplarsam bugün 14.gün tam. İnşallah vardırErken olabilir testlerde belli birşey yok gibi inşallah vardır varsada erken muhtemelen
İnşallah vardır, bekleyen herkese güzel haberler almak nasip olsunCanimmm var gibi ya pembe olanda da gördüm ben ve duratest için yanlış bişey duymadim inşallah gönlünden geçen en güzel haberi alırsın bugün
Ne zaman farkettin ki çizgiyi oldu mu bir iki gün.. inşallah kimyasal değildirİnşallah vardır, bekleyen herkese güzel haberler almak nasip olsunbugün koyulaşma beklemiştim aslında ama koyulaşmamış hiç negatif galiba
İlk testimi dün akşama doğru yapmıştım bugün sabah ilk idrarla daha koyu görürüm dedim ama koyulaşmamıştı.Buarada çatlatma iğnesi ile ne kullandin ilk denemenmiydi? Ben ilk kez letu kullandim ama iğneye gerek duymadı günaşırı ilişki önerdi.
Bilemiyorum ama dünle bugün arasında hemen aşırı bir fark olmaz gibime geliyor genelde iki günde bir beta artışı olur deniliyor ya belkide o yüzden ayırt edemedin kötü düşünme..İlk testimi dün akşama doğru yapmıştım bugün sabah ilk idrarla daha koyu görürüm dedim ama koyulaşmamıştı.
Letu kullandım iğne olarak Gonapeptyl vermişti doktorum. Kaç gün geçti yumurtlama üzerinden senin?
Gölgelikler var gibi. İnşallah sağlıklı bi gebelik vardırMerhaba kızlar, dünden beri test yapıyorum hepsinde de az da olsa silik çizgi çıktı. Bir tanesi artımed ona güvenmiyorum zaten ama diğerleri 3 farklı zamanda yapılan duratest. Çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğneden sonra 16.gün. Sabah kan verdim geldim sonucu beklerken bir test daha yaptım o daha silik çıktı. Gebelik var mı sizce?
Sonuç çıkmadı daha bakalım hayırlısı olsunBilemiyorum ama dünle bugün arasında hemen aşırı bir fark olmaz gibime geliyor genelde iki günde bir beta artışı olur deniliyor ya belkide o yüzden ayırt edemedin kötü düşünme..
Ovulasyon takibi yaptim yoksa beni erken çağırmıştı.. 14 temmuzda piki gördüm daha yeni sayılır.
İnşallah, teşekkür ederimGölgelikler var gibi. İnşallah sağlıklı bi gebelik vardır
Amin inşallah canım senin bebeğinde tutunmuş olsun sağlıcakla inşallah haberlerini bekliyorumSonuç çıkmadı daha bakalım hayırlısı olsun
İnşallah sağlıkla tutunsun bebişin sana
Çıkmış sonucum negatif maalesefAmin inşallah canım senin bebeğinde tutunmuş olsun sağlıcakla inşallah haberlerini bekliyorum
Sağlık olsun canım inşallah diğer aya olacak üzme kendiniÇıkmış sonucum negatif maalesef
İnşallah canım sağlıkla tez zamanda gelsin inşallahSağlık olsun canım inşallah diğer aya olacak üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?