Testlerime bakar mısınız lütfen

Hangisini ne zaman yaptınız

İkisi de pozitif gibi görünüyor

Ya insallah öyledir kan verdim az önce ama çok sabirsizim bı de idrar testi yapayım dedim böyle çıktı
Pozitif olmasa ikisinde de çizgi çıkmazdı kan testimiz de güzel gelir inşallah yazın buraya

Demek ki ama alttaki teste gore hamilesiniz bencede hayirli sonuclar alin insallah banada dua edin
Allah tez zamanda size ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu ay sogan kürü yapmıştım pcos olduğu için o yüzden dengem bozuldu diyorum ben hâlâ ama nasip tabi

Allah tez zamanda size ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu ay sogan kürü yapmıştım pcos olduğu için o yüzden dengem bozuldu diyorum ben hâlâ ama nasip tabi
Yaaa bende de pcos var. 2 yildir hamile kalamiyorum tedavi gorunuyorum ama henuz sonuc alamadik. Nasil uyguladiniz sogan kurunu bende uygulumak istiyorum ama nasil uygulandigini tam bilmiyorum

Yaaa bende de pcos var. 2 yildir hamile kalamiyorum tedavi gorunuyorum ama henuz sonuc alamadik. Nasil uyguladiniz sogan kurunu bende uygulumak istiyorum ama nasil uygulandigini tam bilmiyorum
1 soğanı soyup 4e bölüp 2 bardak suyla (hazır su şart) kaynatiyorsunuz sabah akşam taze yapmaniz lazım yemekten 15dk önce içiyorsunuz. Ben 8 gün yapabildim sadece sonra göğüs ağrım başladı, soğan suyu göğüs ağrısı yapıyormuş zaten. 15 gün yapıyor herkes bı deneyin bakalım inşallah güzel sonuç alırsınız

Sicak mi ictiniz

Sicak mi ictiniz
Evet ben ağzımı yakmayacak şekilde sıcak içtim. Ama merak ettiğim şey geçen hafta ben doktora gittim vajinal ultrasonla yumurtalıklarima falan baktı, adetin yaklaşmış rahim duvarı kalınlaşmış dedi eğer bebek olsaydi görmez miydi hatta rahim filmi felan istedi

Yok hemen cikmiyor kese oyle. Bide gebelikte rahim duvari kalinlasir tutunmasi icin doktorunuz bunu goz onunde bulundurmaliydi. Benim bir kere adetim gecikmisti rahim duvari da kalindi doktor dedi gebelikte olabilir adette olabilir bekleyelim dedi hic birsey yapmamisti tabi bir gun sonra adet oldum adettenmis ama dikkat etmeli buna film cekilseniz allah korusun bebek dusebilirdi

Ve rahim filmini adet bittikten sonraki ilk 3 gun icinde cekim öneriyorlar herhamgi bir gebelik olusumunda embriyo zarar gormesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…