Baya bi zamandır hastane bakıyordum rahim filmi cektireyim diye iyi ki cektirmemisimYok hemen cikmiyor kese oyle. Bide gebelikte rahim duvari kalinlasir tutunmasi icin doktorunuz bunu goz onunde bulundurmaliydi. Benim bir kere adetim gecikmisti rahim duvari da kalindi doktor dedi gebelikte olabilir adette olabilir bekleyelim dedi hic birsey yapmamisti tabi bir gun sonra adet oldum adettenmis ama dikkat etmeli buna film cekilseniz allah korusun bebek dusebilir
Ee bizede hayırlı olsun demek düşer ozaman :))Eki Görüntüle 3462335 su an ikisi de bu şekilde
Saglik ocağına kan verdiğim için sonuç ancak yarın çıkar heraldemerhaba sonucunuz ne oldu acaba
e nabıza düşüyor genelde amaSaglik ocağına kan verdiğim için sonuç ancak yarın çıkar heralde
Sürekli kontrol ediyorum ama yok daha hemşire yarın öğlene kadar çıkar dedi bakalıme nabıza düşüyor genelde ama
hayırlı sonuçlar inşaAllahSürekli kontrol ediyorum ama yok daha hemşire yarın öğlene kadar çıkar dedi bakalım
hayırlı sonuçlar inşaAllah
Pozitif olmasa ikisinde de çizgi çıkmazdı kan testimiz de güzel gelir inşallah yazın buraya
Beta 190 çıkmışDemek ki ama alttaki teste gore hamilesiniz bencedehayirli sonuclar alin insallah banada dua edin
Ya çok güzel çok sevindim sizin adınıza hayırlı uğurlu olsun bana da dua eder misiniz
Allah size de nasip etsin inşallah tez zamanda, ben bu ay soğan suyu içmiştim pcos olduğu için siz denediniz mi hiçYa çok güzel çok sevindim sizin adınıza hayırlı uğurlu olsun bana da dua eder misiniz
Evet ben daha önce 3 gün içmiştim de bana çok iyi gelmemişti bırakmıştımAllah size de nasip etsin inşallah tez zamanda, ben bu ay soğan suyu içmiştim pcos olduğu için siz denediniz mi hiç
Ben de 8 gün kullanıp bıraktımEvet ben daha önce 3 gün içmiştim de bana çok iyi gelmemişti bırakmıştım
Adetliyken mi başladınızBen de 8 gün kullanıp bıraktım
maşaAllah barekallah hayırlı artar inşaAllah
İnşallahmaşaAllah barekallah hayırlı artar inşaAllah
Adet bitiminden sonraki günAdetliyken mi başladınız
Cok cok cok sevindim hayirla buyutun insallah banada dua edinBeta 190 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?