Testlerime bakar mısınız?

kelebekimsi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.747
2.474
133
27
Artımed kaset testte silik çizgi görüp kanda çıkmayan var mı? Güvenilir mi sizce? Erken gebelik testi day’s doctor kaset test artımed. İkisi de sabah ilk idrarla değil. Yiyip içip yapmıştım Erken gebelik testlerine güvenmiyorum daha önce yalancı pozitif çıkardı diye. Artımed kaset testten de şikayetçi olan çok kişi duydum. Şuan köydeyim yakınlarda hastane yok kan veremiyorum. Bu testler güvenilir midir sizce?

Eklentiler

• IMG_0829.webp
    59,5 KB · Görüntüleme: 450
  • IMG_0828.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 457
  • IMG_0816.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 439
  • IMG_0813.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 416
  • IMG_0815.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 436
Kışlık hazırlık yapıyoruz iki gündür kasa kasa domates vs. kaldırıyorum bir de
Bence var . Kan veremiyorsanız iki güne bir testi tekrarlayın koyulasmayı takip edin . Birde dikkatli davranın ağır kaldırmayın nolur nolmaz . Adetinize ne kadar var ?

Bence var . Kan veremiyorsanız iki güne bir testi tekrarlayın koyulasmayı takip edin . Birde dikkatli davranın ağır kaldırmayın nolur nolmaz . Adetinize ne kadar var ?
Aynen dikkat edicem artık teşekkür ederim bugündü bat ama 26-29 gün srasında oluyor bugün 28 dediğiniz gibi yapayım yarın tekrar yapayım

Artımed genelde yalancı pozitif çıkartıyor beni çok yanılttı kendisi sağ olsun. Merak ettim ama sizin sunucunuz nedir şu an?
Valla doğruymuş inanamayıp 2 test daha yapmıştım onlar da pozitif çıkınca kan testi verdim pozitifmiş şükür 8 haftalık hamilryim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…