- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
- Konu Sahibi kelebekimsi
-
Bence var . Kan veremiyorsanız iki güne bir testi tekrarlayın koyulasmayı takip edin . Birde dikkatli davranın ağır kaldırmayın nolur nolmaz . Adetinize ne kadar var ?Kışlık hazırlık yapıyoruz iki gündür kasa kasa domates vs. kaldırıyorum bir de
Canım gebelik var hepsi bozuk olamazKışlık hazırlık yapıyoruz iki gündür kasa kasa domates vs. kaldırıyorum bir de
Aynen dikkat edicem artık teşekkür ederimBence var . Kan veremiyorsanız iki güne bir testi tekrarlayın koyulasmayı takip edin . Birde dikkatli davranın ağır kaldırmayın nolur nolmaz . Adetinize ne kadar var ?
Teşekkür ederimmCanım gebelik var hepsi bozuk olamazkan ver
Dikkat edin bence kendinize çünkü var gibi görünüyorKışlık hazırlık yapıyoruz iki gündür kasa kasa domates vs. kaldırıyorum bir de
Aynen artık dikkat ediyorum hayırlısı artık meraktan çatlamadan test veririm umarımDikkat edin bence kendinize çünkü var gibi görünüyor
Bana da öyle geliyor ama planlı olmayınca şaşırdım testler mi bozuk acaba diye düşünüyorumyani baya baya var
Aynen dikkat ediyorum artık teşekkür ederimVar gibi.
Bence ağır kaldırmayın dikkatli olun.
Artımed genelde yalancı pozitif çıkartıyor beni çok yanılttı kendisi sağ olsun. Merak ettim ama sizin sunucunuz nedir şu an?Aynen dikkat ediyorum artık teşekkür ederim
Valla doğruymuş inanamayıp 2 test daha yapmıştım onlar da pozitif çıkınca kan testi verdim pozitifmiş şükürArtımed genelde yalancı pozitif çıkartıyor beni çok yanılttı kendisi sağ olsun. Merak ettim ama sizin sunucunuz nedir şu an?
Bu sefer doğru pozitif göstermiş. Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinValla doğruymuş inanamayıp 2 test daha yapmıştım onlar da pozitif çıkınca kan testi verdim pozitifmiş şükür8 haftalık hamilryim şuan
Evet şükür amin teşekkür ederimBu sefer doğru pozitif göstermiş. Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?