Testlerime bakar mısınız

alya2626_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
53
13
3
23
Kaset testler bebe time
erken gebelik testi ise daysdoctor yine kan vericem ama erken gebelik testlerinde hemen ilk dakikada çıktı çizgiler kaset testte 10 dakika sonra çıktı kuruma çizgisidir die suda damlattım regl 2 gün gecikti sizce var mı

Eklentiler

• IMG_3298.webp
    IMG_3298.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 290
  • IMG_3296.webp
    IMG_3296.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 252
Çok silik çizgi var ama kan verin bu testler maalesef ki çok güvenilir değil🌸

Kaset testler bebe time
erken gebelik testi ise daysdoctor yine kan vericem ama erken gebelik testlerinde hemen ilk dakikada çıktı çizgiler kaset testte 10 dakika sonra çıktı kuruma çizgisidir die suda damlattım regl 2 gün gecikti sizce var mı
Bu markaları bilemiyorum doğru mı çıkarıyor. Ama şüpheniz varsa direk kan verip kesinleştirin🌸

Kaset testler bebe time
Erken gebelik testleri güvenilir değil yalancı pozitif veriyor canım. Kaset testteyse 10 dk sonrası geçersizdir su damlatma olayı tamamen şehir efsanesi. Şu an için negatif gözüküyor maalesef

Erken gebelik testleri güvenilir değil yalancı pozitif veriyor canım. Kaset testteyse 10 dk sonrası geçersizdir su damlatma olayı tamamen şehir efsanesi. Şu an için negatif gözüküyor maalesef
Yarın sabah ilk idrarla bakacağım kaset teste yoksa kan veririm muhtemelen çoğu yerde yalancı pozitif demişler maalesef 🌸

Benim negatif malesef sabah ilk idrarla az önce yaptım :( reglimi bekleyeceğim

Eklentiler

• IMG_3308.webp
    IMG_3308.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 234
Erken gebelik testlerinde silik çıkıyor ama kasette çıkmadı yalancı pozitif diyorlar erken gebelik testlerine inanmıyorum zaten artık olsa kaset testte de çıkardı

Back
X