TESTOSTERON fazlalığına acil çözümler

gulserennn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
1.021
0
66
Diğer
:teselli: arkadaşlar
testosteron fazlalığı için bitkisel çözüm ve tedavilerinizi paylaşabilir misiniz?
birbirimize yardımcı olalım.
teşekkürler

hayit yapragi veya tohumu diyorlar canim..
hatta bunu hristiyanlarda rahiplere iciriyorlarmis ki erkeklik hormonlari dussun cinsel istekleri azalsin diye. kadinlarda da hormonlari dengeleyici olarak kullaniliyormus. google dan arastirmalisin..

birde nane kürü var 15 gün boyunca hergün 1 tutam yiyorsunuz falan filan diye ama ben bitkilerin testesteronu düşüreceğine inanmıyorum.
ilacı bile zor düşürürken bitkiyle olcak iş değil bence.

hayıtı nasıl içiyorsun canım hormon düzenleyici adet söktürücü diye biliyorum ama tte düşürürmü bilmiyorum benimde başım dertte testesteronla.
gebe kalamıyorum onun yüzünden çok acıysa 1 çay kaşığı bal kat zararı olacağını sanmam.

canım teşekkür ederim ilgine. testesteronu düşürmek için içmeliyim ve bilirsin adet gecikmesinede sebep bu hormanun fazlalığı. bu ikisini düzenlemek için içmek istedim ama yutamadım bile çooook acı.
sen nasılsın bilmiyorum ama ideal kiloya sahipken şimdi kilo aldım ve vermek için bitki kürlerine başladım bunlar da ;
keten tohumu
kekik
biberiye
avokado yaprağı
rezene
içtikten sonra mide bulantısından duramıyorum bütün gün hayıtta beni yanılttı ne yapacağımı şaşırdım

gulserennn cim canım benim tek derdim testesteron yüksekliği yumurtlamam adetlerim falan düzenli ama ne yazıkki tte yüzünden gebe kalamıyorum hayıtı denemek istiyorum.
ben kilo aldığım zaman bitkisel şeylere yönelmiyorum dengeli diyetle atıyorum fazlalıkları
demek çok acı ablamdada düzensizlik var beraber içmeyi düşünüyoruz inş içebiliriz.

genelde çoğu kadında pcos var testesteron yüzünden adet göremeyen yada çocuğu olmayan belki 3 4 kişidir.
gittiğim hastanede de böyle oluyor soruyorum neden bebeğiniz olmuyor yumurtlamıyorum yada eşimin sperminde sorun var falan filan bana soruyolar niye diye tte diyorum heee deyip geçiyorlar ama doktorum en şanslısı sensin dedi senin doğal yolla gebe kalman onlardan çok daha yüksek dedi bakalım bütün testlerimi yaptırıp ilaçlarımı kullanayım bide şu hayıtı içeyim inş o zaman gebe kalabilirim.

hem adet hemde rahimde perde olduğundan gebelik oluşmadı 5 senelik evliyim. okuyordum ilgilenmedim başta şimdi eşim çok istiyor yoksa ben hala erteleme peşindeyim:) histereskopi oldum geçen ay polip gözlendi onların bi kısmı alındı ama perde alınamadı rahim içi yeteri kadar incelmediğinden. şimdi laparaskopi olmam gerekiyor ama ben hazır değilim histereskopi sarstı beni. histereskopiden hemen sonra doktor test sonuçlarına baktı ve sadece testesteron değerimin yüksek olduğunu söyledi anestezinin etkisi vardı o gün yaptığım hiç bişeyi hatırlamıyorum taki arabamıza binip 6 7 saatlik yoldan sonra eşimin beni evimize çıkarana dek. yol boyunca uyudum ( bi gece önceki heyecanın verdiği uykusuzluktan olsa gerek ) sonrasında da dr aramak hiiiiiç istemedim. şimdilik net nekadar old bilemesemde yüksek olduğunu biliyorum.
şimdi sen anlat:)))
ben yoruldum.

bende 3 yıllık evliyim canım hiç korunmadık hemen olsun istedik eşimin yaşı evlendiğimizde 37 idi bebek için çok geç kalmak istemiyordu ama 1 sene boyunca hiç olmadı önce eşim sperm verdi herşey iyi çıktı bu sefer ben gittim tte yüksek çıktı diğer herşey normal hsg çektirdim o da temiz bu sefer doktorum tte üstüne yoğunlaştı bi kaç test daha yaptırdım sanırım 1 2 test daha yaptırıp ilacla düşürme yoluna gideceğiz ondan sonrada gebelik için uğraşacağız yada kendiliğinden gelcek kısmet....

Back
X