TESTOSTERON fazlalığına acil çözümler

inşallah canım inşallah. yaş kaç bu arada?
ben testesteronu düşürmek için dr verdiği ilacıma devam ediyorum şuan

yaş 23 eşimle aramda 17 yaş var benim ben eşim için acele ediyorum şuan 40 yaşında oldu halen bi evlat sahibi olamadık.
doktorum bana diane35 vermişti 6 ay kullandım onu ama istediği kadar düşürmedi canım.
sen ne kullanıosun.

canım acele etme. eşin içinde geç kalmış değilsiniz. sadece hekimini değiştir bence bak sana önereceğim dr ara görüş hatta bi git bakalım o ne diyecek. ben kahramanmaraşta özel bi hast gitmiştim ordaki dr bana türkiyede çok özel durumu olan hastalar için 2 dr var dedi ve ankarada gürgan klinik dr timur gürgan adını verdi. istanbulda da bulunan sezai şahvey ismini verdi. bana ank yakın geldi ben oraya gittim ha sonucu ilk gidişte düzelttim mi hayır 2 kez gittim bi takım ilerlemeler kaydettim son olarak laparaskopi kaldı şimdi onun için hazırlanıyorum hatta çok sarsıldım üzüldüm histereskopi beni yordu o yüzden ben zamana bıraktım şimdilik. sanada sezai şahveyi tavsiye ediyorum
kullandığım ilacıda dr testesteronu düzenler diye glukofen verdi. onu kullanıyorum

ben batmanda gaziantepte kahramanmaraşta izmirde kıbrısta bulunan tüm isim yapmış başarılı doktorlara gittim ama hiçbir sonuç elde edemedim. en sonunda kahramanmaraştaki doktorun bana önerdiği bu doktora gidene kadar sorunum ne, ne yapmam gerekir ve ne olacağımı hiç bilmiyordum. 2kez gittim ama en azından ne yapacağımı biliyorum şimdilik

evet canım sezai şahvey i duydum hatta gittimde cerrahpaşa tıp fakültesinde doktorun gayet güzel ilerliyor devam edersen daha iyi olur yoksa benle en baştan başlamak zorunda kalırsın bu da seni yorar dedi.
doktorum bana acth diye bir test yaptırmamı söyledi cerrahpaşa bu testi yaptırcam ondan sonrası zaten çorap söküğü gibi gelcekmiş.

kızlar bende temmuzda doktora gittim hormon tahlilleri için serbest testesteron : 74.56 doktor önemli değil dedi ama ben araştırdım hiçte normal değil lmaz: bende hayıta başlıcam bunu demledikten sonra balla içsek olurmu haa bide benim lh de : 18.99 onada iyi geliyormuş sanırım hayıt..

Bende aynı sorun var testesteron hormonu yüksek ama adet oluyorum acaba şuan ne durumdasınız hamile kaldınız mı keşke size ulaşabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…