Var bebişBugün dayanamayıp yaptığım testte ki durum fotoğraf takı gibi. test çizgisi silik. Transfer sonrası 7. Gunum , kan testim yarın di. Yorumlarınız nedir
İnşallahVar bebiş
Yarin kan testiyle kesinlestireceksiniz inşallah güzel haberler alırsınİnşallahhalen tedirginlik var
İnşallah verdiğiniz moral için teşekkürlerYarin kan testiyle kesinlestireceksiniz inşallah güzel haberler alırsın
İnşallahMaşallahne siliği ben burdayım diyor bebeğiniz
İnşallah, Amin..Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hayırlı olsun net çıkmış fakat transferden sonra 10. Güne kadar idrar pozitif Çıkar ilaçlardan dolayı diye duymuştum.Bugün dayanamayıp yaptığım testte ki durum fotoğraf takı gibi. test çizgisi silik. Transfer sonrası 7. Gunum , kan testim yarın di. Yorumlarınız nedir
Ne demek canm yarinda güzel haberlerini bekliyormİnşallah verdiğiniz moral için teşekkürler
Hayırlı olsuuun geliyor bebişBugün dayanamayıp yaptığım testte ki durum fotoğraf takı gibi. test çizgisi silik. Transfer sonrası 7. Gunum , kan testim yarın di. Yorumlarınız nedir
Çatlatma iğnesi etkiliyor evet ama bu kadar belirgin cıkartmıyor testteHayırlı olsun net çıkmış fakat transferden sonra 10. Güne kadar idrar pozitif Çıkar ilaçlardan dolayı diye duymuştum.
Kaçıncı gün transferMerhaba arkadaslar bakabilir misiniz Eki Görüntüle 2547121
Kaçıncı gün transferMerhaba arkadaslar bakabilir misiniz Eki Görüntüle 2547121
Bence hamilelik var gibiMerhaba arkadaslar bakabilir misiniz Eki Görüntüle 2547121
Merhaba sonuç pozitifNe demek canm yarinda güzel haberlerini bekliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?