Testte cizgi var mi

Haso18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
5.487
7.920
148
23
Kizlar merhaba bugun iliskimin 10. Günü cok heyecanliyim testte cizgi var gibi geliyor bana sizlerde bakabilirmisiniz

Testim bu sekilde

Eklentiler

• IMG_20230806_140820.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 160
  • IMG_20230806_140740_1.webp
    24 KB · Görüntüleme: 169
10 gün erken biraz çıkmaz testte 5-6 gün sonra yapın bence

Eklentiler

• IMG_20230808_153828.webp
    32 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_20230808_151753.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_20230808_151723_1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 128
Yok artimet deyil kutusu yanimda degil ama v ile baslayan biseydi ikisinin markasi farkli ilk yaptigim test prodoctor du bunun ismini hatirlamiyorum
Anladım canım çizgi var gibi evet gordum bende daha yeni olabilir artimed sandım çünkü artimed ylanci pozitif çıkarıyor yarın birdaha çizgi nin koyulasmasini takip et Allah gönlüne göre versin

Anladım canım çizgi var gibi evet gordum bende daha yeni olabilir artimed sandım çünkü artimed ylanci pozitif çıkarıyor yarın birdaha çizgi nin koyulasmasini takip et Allah gönlüne göre versin
Testin markasi vanu bakalim evet persembe sabah ilk idrarla yapcam tekrar bakalim umarim hayirlisi olur cok heyecanlaniyorum sanki ilk defa yapiyormusum gibi

Bugun testimi tekrarladim ama ilk idrar degildi belirginlesme var mi sizce
Önceki testini görmedim ama bu testinde çizgi görünüyor, testi tekrar edince ve kan verince tekrar bilgilendirir misin bizi Rabbim gönlüne göre verein hayırlısı olsun inşallah güzel haberler bekliyoruz

Önceki testini görmedim ama bu testinde çizgi görünüyor, testi tekrar edince ve kan verince tekrar bilgilendirir misin bizi Rabbim gönlüne göre verein hayırlısı olsun inşallah güzel haberler bekliyoruz
İlk testim konunun basinda var umarim hayirlisi olur henüz ilk deneme ama insan yinede cok heyecanlaniyor tabiki bilgilendiririm dualarinizi eksik etmeyin lutfen

Konu dışı ama Test neden kırık gibi? Burda bu şekilde çok gördüm ilginç geliyor markası mı böyle yoksa özellikle mi kırıyorsunuz?

Testinde çift çizgi görmedim demek istemiştim yanlış yazmışım ama ikincisinde var çizgi
Evet ilkinde gözle bile zor gorunuyor ama telefonda cikmiyor bakalim umarim koyulasiyordur yine test yapinca yukleyecegim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…