Ahahaha kiz ilahi sen beni guldurdun Allahta seni guldursun testin disinda cam var o cizik oldugu icin gorunmuyor bizde o yuzden testi ikiye ayirip icini aciyoruz net gorunsun diye
Ahahaha kiz ilahi sen beni guldurdun Allahta seni guldursun testin disinda cam var o cizik oldugu icin gorunmuyor bizde o yuzden testi ikiye ayirip icini aciyoruz net gorunsun diye
ama orijinal haliyle kullanmak lazım onu, içini dışına çıkarmaya gerek yok ki bi de şey var sanki testi tutup üstüne işemiş gibi test kıpkırmızı çıkanlar var test pişman olmuş o eve gittiğine.
Şaka bi yana inşallah testi kırmadan çift çizgiyi net görebilirsiniz
ama orijinal haliyle kullanmak lazım onu, içini dışına çıkarmaya gerek yok ki bi de şey var sanki testi tutup üstüne işemiş gibi test kıpkırmızı çıkanlar var test pişman olmuş o eve gittiğine.
Umarim bakalim hayirlisi benim daha cok erken oldugu icin ben hayalet cizgi aruyorum yani zaten varsa gitsem kan versem bile cok dusuk cikicaktir testte net cikmamasi cok dogal
Arkadaslar merk edenler olmustur diye yazmak istedim erken gebelik testlerinde cizgi biraz biraz belirginlesti daha sonra kadet test yaptim ondada cizgi cikti bugun kan verdim kan sonucu cikmadan kanamam basladi sonucum 5.4 yuksek ihtimalle kimyasal gebelik iki gun sonra tekrar kan istedi doktor hic umudum yok lakin