- 14 Eylül 2025
- 363
- 54
- 13
Yaa kırmızı mı oldu renk?hiç üzme kendini toparlayıp önümüzdeki aya iyi olalım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa kırmızı mı oldu renk?hiç üzme kendini toparlayıp önümüzdeki aya iyi olalım
![]()
Gecikmeli oldun dimi bu ay geçen ay 3 gün gecikti benim ilk kez hemde normalde erken gelir geç gelmezdi ama bir ay sonra gebelik oldu hadi inşallah senin de öyle olsun yaevet evet kırmızı oldu
![]()
Bende kahverengi geldi pembe gelmedi ama boyle tam kahve de degildi koyu bir renk reglinin son gunu gibiGamze sende lekelenme oldu mu ya pembe bi leke geldi bende saat 2 gibi
Amin canım aminnnnGecikmeli oldun dimi bu ay geçen ay 3 gün gecikti benim ilk kez hemde normalde erken gelir geç gelmezdi ama bir ay sonra gebelik oldu hadi inşallah senin de öyle olsun ya![]()
Nerelerdesin kız hangi foruma geleyimya aslında buldumda hastaneler o tarihe kadar uzak ya bana çok ondan alamadım erkene
ashdaıd bburadayım kız bu topiktekiler noldu herkes iyi mi bebişler iyi miiNerelerdesin kız hangi foruma geleyim![]()
Bebiş yok ortada regl oldum dünashdaıd bburadayım kız bu topiktekiler noldu herkes iyi mi bebişler iyi mii
aşkım diğer kızlara sordum :/ biz elendik zaten üzülme biz ekimde gebeyiz inşallahBebiş yok ortada regl oldum dün![]()
aşkım diğer kızlara sordum :/ biz elendik zaten üzülme biz ekimde gebeyiz inşallah
Şimdi Laboquick kaset test yaptım yine negatif. Gölge bile yok. Stresten gecikti muhtemelenBebiş yok ortada regl oldum dün![]()
stres yapmayın hayırlısı olsun kızlar her nasip vaktine esirdir :)evet evet kırmızı oldu
![]()
Kb yeni gördüm msjini adetim de gelmedi daha sonra erken gebelik testi yaptim ama cikmadi adetim gecikeli baya oldu bekliyorum öyle yani kuruma cizgisiymisSonucunuz ne çıktı
Bugün ben de regl oldumevet evet kırmızı oldu
![]()
Bugün ben de regl oldum![]()