• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testte çizgi var mı???

Ay bebiş Napalım ya denemeler devam 😀 dün pikti ovü değerlendirdik bugün ve yarın da değerlendiricez bi gün ara vermek gerekir mi bilmiyorum
ayyyy hadi inşallah valla dua ediyorum aklımdasınız bakalım ekimin sonunda güzel haberlerinizi alalımm🥰🌼🐣🌸

Allahım izniyle hepsi olur duyarsın sen yeterki stres yapma burdaki çoğu konuya bakma stres yaptırıyorlar anca
Ayy hiç demeyin onu sayfada 15-20 dk gezinince insan umutsuzlanıyor tabi herkes kendi deneyimini paylaşıyor ama yine de etkilenmemek elde değil :/

Benimde bu ay gecikmeyen reglim 4 gün gecikti bakalım nolacak bu ay siz yinede test yapın vardır belki

6. güne kadar bekleyeceğim. o zaman kadar olursa olur olmazsa da artık teste bakarım. bir de en son gittiğimde basit kist vardı o da uzatmış olabilir. yalnız hiç belirtim yok. bazen gun ıcınde alt karında dolgunluk hafıf ağrı oluyor sonra geçiyor.

6. güne kadar bekleyeceğim. o zaman kadar olursa olur olmazsa da artık teste bakarım. bir de en son gittiğimde basit kist vardı o da uzatmış olabilir. yalnız hiç belirtim yok. bazen gun ıcınde alt karında dolgunluk hafıf ağrı oluyor sonra geçiyor.
Beklemek insanı gerçekten yoruyor ya ovulasyon yaptınızmı buay

sabahları az oluyor ama katlanılabilir siizin nasıl geçecek acaba :)
Bakalım nasip beni biz bi kalalım da gebe Allah’ın izniyle ovü testim bugün de pik ben bugün silikleşmeye başlar diye düşünüyordum ama bugünü ve yarını da değerlendiririz sonraki güne gerek var mı

Back
X