• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testte çizgi var mı???

Gamze normalde bugün pazar günü benim regl olmam gerekiyordu olmadım ama 3 gün kala zaten kan vermiştim negatifti ben anlamadım normalde gecikmem böyle olup sonra pozitife dönende varmış geç döllenme diye adet belirtilerim olurdu oda yok
Günaydın,
bazen olabiliyormuş bende duydum öyle benim mesela reglim bir gün geçmesine rağmen beta hgc çok düşüktü 61 lerde regliden 2 gün falan önce versem belki çıkmazdı ben 21 etlül regl olcam sanıyordum ama 22 si regl tarihimmiş yani kan verdiğim gün

Günaydın,
bazen olabiliyormuş bende duydum öyle benim mesela reglim bir gün geçmesine rağmen beta hgc çok düşüktü 61 lerde regliden 2 gün falan önce versem belki çıkmazdı ben 21 etlül regl olcam sanıyordum ama 22 si regl tarihimmiş yani kan verdiğim gün
Biz niye erkenden test yapıp durduk o zaman ya keşke regl gününü bekleseydik 🤣

ben çalışıyorum bebiş ama haftasonu tatil de evin işleri anca bitiyor iki günde zaman buldukça giriyorum iş yerinde daha çok zamanım var evin işi bitmiyor
Anladım o zaman çocuğun yok bu ilk olacak doğru anladım o zaman bende senin gibiyken çalışıyordum oğluma 5 aylık hamileyken işi bırakmıştım 😀

ben çalışıyorum bebiş ama haftasonu tatil de evin işleri anca bitiyor iki günde zaman buldukça giriyorum iş yerinde daha çok zamanım var evin işi bitmiyor
bende aynı şekilde hafta içi iş yerinde daha çok vaktim var,hafta sonu gezelim,temizlik yapalım derken giremedim 😊

Anladım bu topikte galiba herkes ilk çocuğu olacak bebiş olunca iş bırakılıyor 😅
ay bebiş olsun da bırakırız gerekirse benim de ilk bebeğim olacak nasip olursa
kızz napıyosun nasılsın? özleştik 🥹
kızz iyiyim napim işte ben ekim başlığındayım kabak çekirdeği yiyorum şimdi havuç yiyorum :D randevu aldım 10.10 gidip vitaminlere falan baktırcam işte sen napıyosun bebişi ne zaman görcen

ay bebiş olsun da bırakırız gerekirse benim de ilk bebeğim olacak nasip olursa

kızz iyiyim napim işte ben ekim başlığındayım kabak çekirdeği yiyorum şimdi havuç yiyorum :D randevu aldım 10.10 gidip vitaminlere falan baktırcam işte sen napıyosun bebişi ne zaman görcen
Kız ayın 10 u niye o kadar geçe aldınki 🙄

Kız ayın 10 u niye o kadar geçe aldınki 🙄
ya özelde gidip testlere para vermek istemedim anasının gözü gibi tutcak testleri devlette yaptırıp sonuçlara özele gideyim dedim ondan ağustosun 19unda kadın doğuma gittim düzenli regl var yaş 29 öğrenince hiç vitamin falan bakmıyorlar folik asit kullan dedi geçti

Back
X