- 14 Eylül 2025
- 366
- 54
- 13
Valla iyi araştır öyle git sağlam adam akıllı olsunayy bu işler derizklii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla iyi araştır öyle git sağlam adam akıllı olsunayy bu işler derizklii
Son ana kadar vazgeçmiyoruzAha ben işteregle kadar test kan yapıp negatif gördüm dün adet olmadım bugünde olmadım bakalım nolcek
hayırlısı olsun sizler hangi şehirdesiniz?Valla iyi araştır öyle git sağlam adam akıllı olsun
Ya ben zamanını denk getiremem diye yaptırmıyorumben yaptırmak istedim eşim gerek yok aynı paraya denk geliyor hemen hemen dedi hamilelikten 1-3 ay önce yapılması lazımmış birde yoksa ben başvurmuştum işleme aldırmamıştım
Kız noldu hangi şehir hangi hastane söyle gitmeyelim Allah korusunBenim ilk doğumum normal oldu normal bi özel hastanede yapmıştım Allah belalarını versin üstünden 8 sene geçti ama hakkımı helal etmiyorum normal yaptığım halde 17 gün yürüyemedim kaliteli hastane araştır kesinlikle
Ben çalışıyorum canım evet görmedim valla hiç mesaj naptın canım senÇok erkenmiş adet gününden 1 gün önce ve 2-3 gün sonrası yapsak yeterliymiş yani bu arada dün yazmadınız çalışıyormusunuz sizevraa4 G Gmzlicglar
Tugce
Ay canım inşallah bende 10 ekime randevu aldım 5+2 olacak kese görünür belki de kalp atışı için bir daha çağırır bir hafta sonrabende çarşamba gidip göreceğim eşime cumartesi söyledim anneme de pazarçarşamba 5+4 gün olacak bakalım inşallah sağlıklı bir gebeliktir.
ay inşallah canım sağlıklı olsunlar da :) kalp atışı 6+0 dan sonra mı görünmekteAy canım inşallah bende 10 ekime randevu aldım 5+2 olacak kese görünür belki de kalp atışı için bir daha çağırır bir hafta sonra
Evet canım genelde 6 dan sonra görülüyoray inşallah canım sağlıklı olsunlar da :) kalp atışı 6+0 dan sonra mı görünmekte
Benim ikinci canım ilk çocuğum kasımda 2 yaşına girecek ben o yüzden çok yoğun kaygılar yaşıyorumAnladım bu topikte galiba herkes ilk çocuğu olacak bebiş olunca iş bırakılıyor![]()
Canım başka test al bu test yalancı pozitif çıkarıyor hemen başka test ile doğrulara derim. İnsanın umudunu kırıyor resmen bu test markası inşallah vardır da doğrudur orası ayrı ama başka marka test tavsiye ederimEki Görüntüle 3650421 kızlar bana da bi bakar mısınız prodoctor marka test sabah ilk idrarla yapmıştım çok hayali bi silik çizgi vardı şimdi atıcaktım böyle olmuş normalde bugün regl olmam gerekiyordu
Özelden atarım sana istanbulKız noldu hangi şehir hangi hastane söyle gitmeyelim Allah korusun
Seninki küçükmük kız maşallah sana benimki 8 yaşına girmek üzereBenim ikinci canım ilk çocuğum kasımda 2 yaşına girecek ben o yüzden çok yoğun kaygılar yaşıyorumama tabi yanlış anlaşılmasın şımarıklık gibi olmasın içimdekini söyledim yoksa Allah herkese sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip etsin tabi ama içten içe korkuyorum biraz ayvayı yedim gibi geliyor
![]()
Regl olmadım 2.günüm geciktiBen çalışıyorum canım evet görmedim valla hiç mesaj naptın canım sen
Ay inşallah olmazsınRegl olmadım 2.günüm gecikti![]()
Ovulasyon yapmadım ne yazıkki olsa bilirdim zatenAy inşallah olmazsıngeç döllenme falan olabiliyor ama sen yumurtlama gününü biliyor musun ovülasyon yapmış mıydın hatırlayamadım
Geç döllenmede nası hesaplıyorlar acaba yine son adet tarihine göremi ??Ay inşallah olmazsıngeç döllenme falan olabiliyor ama sen yumurtlama gününü biliyor musun ovülasyon yapmış mıydın hatırlayamadım
Böyle zamanlarda 1 hafta sonrasınamı çağırıyorlardı kız unuttum kaç yıl geçti üstündenAy canım inşallah bende 10 ekime randevu aldım 5+2 olacak kese görünür belki de kalp atışı için bir daha çağırır bir hafta sonra
Hala regl olmadım ağlama hissi hariç bişey yok oturup ağlayasım geliyor hiçbir sebebim yokkenCanım ne oldu regll oldun mu ? Herhangı bır agrı sancı hassasıyet var mı ?Herseydenbitutam