Yanılma payı yoktur demiVar canım ben gördüm
Yok artık :) .Benimki daha az belliydi .
Çok heyecanlandim şimdi gitsem yaparlar miEvet ben de ilk test yaptıgımda aynen böyle bir çizgi çıktı yok gibi var gibi. Ama kan testi yaptım hamile oldugumu ögrendim :)
Yani beklemiyordum. Simdi kan da negatif çıkmaz demiVar var :) Hayırlısı olsun, istiyor muydunuz bebek?
Yaparlar özel klinige git hemen beta hcg yani gebelik testi yaptırmak istedigini söyle.Çok heyecanlandim şimdi gitsem yaparlar mi
Devlete gitsem olur muYaparlar özel klinige git hemen beta hcg yani gebelik testi yaptırmak istedigini söyle.
Yarın sabahı hiç beklemeyem yemekten sonra gidecemYarın sabah aç karnına saglik ocagina gidip yaptir.ögleden sonra çikar sonuclar
Yarın sabah saglık ocagına git ozaman. Çünkü devlet hastanesinde yaptıramazsın diye düşünüyorum. Bu saatte gitsen acile gitmen gerekir acillik bir durumun yok. Yarın devlet hastanesine gidiyim dersen sıra kalmıyor çok sıra oluyor vs.saglık ocagı en ideali. Saat 10 dan önce git :)Devlete gitsem olur mu
Korkuyorum negatif çıkacak diyeGit testini yaptir.Mutlulugunu doyasıya yasa.Cunki çoğunluk çizgiyi gorduk.
Inşallah.Ay heycanlandim.gecen yıl bu zamanlar bu sekilde silik cizgi cikmisti ve 2 gün sonra kanda 3 haftalik gebe oldugumu ögrendim.insallah hayirlisi olsun arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?