Evet ya bende farkettim. 2 dakika sonra falan
Tamam o zaman çok heyecanlanmayacagim .Bazen olabiliyor kitlerde pozitif kanda negatif çıkan çok insan var. Sonuç çıkana kadar kendini kaptirma :) bize de yaz
Daha gitmedin mi?kiz hadi kalk seni bekliyorum çabuk...o sevincini burdan yaşamak istiyorum..allahım o ne tatli ne heyecanlı bekleyiştir..allah kimseye evlat aratmasınGidiyim değil mi. Yemek yiyoruz su anda
Esim gitmek istemiyor kızlar. .
2 gun daha bekle diyor.
Tamam o zaman çok heyecanlanmayacagim .
Ben böyle istenen gebeliklerde verilen hamilelik müjdelerinde çok heyecanlanıyorum sanki ben gebeyim
Ben de çok heycanlanıyorum başka insanlar adına :) kocama da ilk hamileyim ben dedigimde istemesine ramen ben hiç beklemiyordum böyle bişeyi nasıl yaptın nasıl oldu diye saçmalamaya başlamıştı heycandanBen böyle istenen gebeliklerde verilen hamilelik müjdelerinde çok heyecanlanıyorum sanki ben gebeyim
O zaman bi daha test yapıyorum
Ya bende catliycam testi şimdi yapsam olmaz mi ya bi dahaYada kocani ikna et ozele gidin. Catlarim ölürüm bak de götür. Bu heyecan ile beklenemez de şimdi.
Cizgi ilk 10 15 dakika vardı. Şimdi kayboldu normAl değil miHafif bile olsa çizgi varsa tamamdır..
Benimko inanmiyor hala. Bekle diyor yaBen de çok heycanlanıyorum başka insanlar adına :) kocama da ilk hamileyim ben dedigimde istemesine ramen ben hiç beklemiyordum böyle bişeyi nasıl yaptın nasıl oldu diye saçmalamaya başlamıştı heycandan
Bi süre sonra test geçerliliğini yiririyo.. günün daha yeni geçtiyse silik olması normal. .benimde bikaç dk sonra silik olarak çıkmıştı..Cizgi ilk 10 15 dakika vardı. Şimdi kayboldu normAl değil mi
Cizgi ilk 10 15 dakika vardı. Şimdi kayboldu normAl değil mi
Çok çok silik olması d hamilelik değilmiBi süre sonra test geçerliliğini yiririyo.. günün daha yeni geçtiyse silik olması normal. .benimde bikaç dk sonra silik olarak çıkmıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?