İkiside artı mad eczaneden bi erken gebelik bide kaset olarak istedim ikisini aynı marka verdi onunla anlaşmalı sanırım bunlardan önce ınnovitanın gebelik testini yapmıştım
Kızlar hesaplama doğru ise yumurtlamamın üzerinden 15-16 gün geçti, erken gebelik baya belirgin ama kasette gecikme olmadığı halde çok belirgin geldi bana normal mi ?
benim bildiğim kadarıyla ovülasyonu yapmadan önce 2 saat bişey içmek yok ve ortalama aynı zamanlarda yapmak gerekiyor, ama 2 günde bir ilişkiyi düzenli olarak yapıyorsanız ovulasyona gerek yok aslında canım. Biz düzenli yapamıyorduk o yüzden aldım yumurtlamyı gördüm değerlendirdim yumurtladan 10 gün sonra ovulasyonlar tekrar koyu olmaya başladı 2. yumurtlama sandım ama gebelikmiş
benim bildiğim kadarıyla ovülasyonu yapmadan önce 2 saat bişey içmek yok ve ortalama aynı zamanlarda yapmak gerekiyor, ama 2 günde bir ilişkiyi düzenli olarak yapıyorsanız ovulasyona gerek yok aslında canım. Biz düzenli yapamıyorduk o yüzden aldım yumurtlamyı gördüm değerlendirdim yumurtladan 10 gün sonra ovulasyonlar tekrar koyu olmaya başladı 2. yumurtlama sandım ama gebelikm