Testte ki beyaz çizgi

Emakzln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2019
7
1
1
30
Bugün sabah gebelik testi denedim c çizgisinin yanında önce belirisiz sonra tam beyaz çizgi çıktı bu pozitif mi olur daha önceki testlerde hiç böyle bişey olmamıştı.

Resim çekip atarmisiniz böyle bişey soyleyemeyiz

Teste tekrar baktım şimdi silik çıkmış t çizgisinde burda cok belli olmuyor ama

Eklentiler

• 20190410_025707.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 975
test şu an silik pozitif ama saatler sonra çıktığı için yanıltıyor olabilir sabah ilk idrar ile tekrar deneyin gününüz geçti mi

Farklı bi markayla adetin geçtiyse tekrarla cnm

eğer adetine daha varsa erken gebelik testi yapabilirsin ama bu tip testler yanıltabiliyor çok az da olsa kırmızılık olması lazım

Evet çıkmış silik çizgi ama bı test daha yap bozuk olmuş olabilir

Az önce miratech yaptım emin olmak amaclı 2 tane hatta ama negatif çıktı
Üzülme herseyin zamani var Hayirlisi olsun benimde bugün regl günüm zaten heran olacakmisim gibi hissediorum o yüzden heveslenmek istemiorum günüm gecsin öyle test yaparim tabi gecerse

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım adetime 1 gün var ve sabah idrar testi yaptım sonuç t çizgisi içi boş beyaz ama kenar çizgileri pembe böyle bişey yaşan var mı aranızda

Eklentiler

• 603E46BF-3598-4740-ADA2-F5D8D8F18C8C.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 525
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım adetime 1 gün var ve sabah idrar testi yaptım sonuç t çizgisi içi boş beyaz ama kenar çizgileri pembe böyle bişey yaşan var mı aranızda
Merhaba , durumunuz ne oldu ? Bugün ben de yaptım, aynısı sizinkiyle . Inşallah pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…