6 7 gibi falan yapmıştım aksam suan bakınca silik cift çizgi görünüyorResim çekip atarmisiniz böyle bişey soyleyemeyiz
Al bi markasıydıFarklı bi markayla adetin geçtiyse tekrarla cnm
Yanlış sonuçlar alan çok o testen o yüzden başka al dedimAl bi markasıydı
Az önce miratech yaptım emin olmak amaclı 2 tane hatta ama negatif çıktıEvet çıkmış silik çizgi ama bı test daha yap bozuk olmuş olabilir
Zar zor seçilen çizgi var sadeceAz önce miratech yaptım emin olmak amaclı 2 tane hatta ama negatif çıktı
Üzülme herseyin zamani var Hayirlisi olsun benimde bugün regl günüm zaten heran olacakmisim gibi hissediorum o yüzden heveslenmek istemiorum günüm gecsin öyle test yaparim tabi gecerseAz önce miratech yaptım emin olmak amaclı 2 tane hatta ama negatif çıktı
Ilk bebekmi Kac aydir deniyorsunuz? Gününüz gecmismiydiAz önce miratech yaptım emin olmak amaclı 2 tane hatta ama negatif çıktı
Günüm daha gecmedi ama belirtilerden yola çıkmıştımIlk bebekmi Kac aydir deniyorsunuz? Gününüz gecmismiydi
Bekle Biraz daha belki gec döllenme olmustur bende heran olucam gibi buayda olmadi galibaGünüm daha gecmedi ama belirtilerden yola çıkmıştım
Nasip değilmiş demek ki üzülme bı zamanı var elbet . Benim 5 yıldır çocuğum olmuyorAz önce miratech yaptım emin olmak amaclı 2 tane hatta ama negatif çıktı
Merhaba , durumunuz ne oldu ? Bugün ben de yaptım, aynısı sizinkiyle . Inşallah pozitiftirMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım adetime 1 gün var ve sabah idrar testi yaptım sonuç t çizgisi içi boş beyaz ama kenar çizgileri pembe böyle bişey yaşan var mı aranızda
Sizin son durum nedir? Pozitife döndü mü?Merhaba , durumunuz ne oldu ? Bugün ben de yaptım, aynısı sizinkiyle . Inşallah pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?