Testte silik çizgi?

İnşallah pozitif sonuçlanır sizinde
[/QUOTE]
İnşallah çok teşekkür ederim

benim eşim de varikosal ameliyatı olmuş 6-7 sene önce daha tanışmıyorken.sanırım ben de hamileyim :

Teşekkür ederim ama o kadar ümitlenmek istemiyorum ki inanamıyorum
silik gormemıssın sen bız ısıga tutuyoruz. gozumuzu belertıp bakıyoruz boyle şaşı olur gıbı arada belıren bısey oluyo hah o sılık cızgı.hayırlı olsun hamılesın :) ya gıt kan ver ya da 1 hafta sonra dırek kese gormeye gıt:)
,.

İmkansız diye birşey yok benim arkadaşıma da aynısını dediler eşinde sorun vardı çocuk sahibi olması imkansız falan dediler o kadar çok doktor gezdiler ki hepsi onu dedi ama 7 yıl sonra gebe kaldı ve evet eşinden yani imkansız diye birşey yok

Merhaba gördünüz mü keseyi
Gördüm geçen hafta cuma günü Ama geç döllenme olmuş sanırım çünkü 5+5 olmasına rağmen karından görünmedi vajinal ultrasonda göründü haftaya perşembe tekrar gidiyorum kalp atışlarını dinlemeye

Maşallah ,en kısa zamanda miniknkalbini duyman dileğiyle şuan kaç hafta kaç günlük oldunuz?

Maşallah ,en kısa zamanda miniknkalbini duyman dileğiyle şuan kaç hafta kaç günlük oldunuz?
Amin inşallah şu an 6+5'im canım görünürde ama kese daha küçükmüş o yüzden belki 5+5 gibiyimdir diye düşünüyorum

Benimde aynı durumda cevap verirsenin çok seinirm hamileymisimiz şimdi pozitif mi
7 haftalık hamileyim canım şu an silik çizgi çıktığında da 4. haftamın sonlarındaydım. Adetim gecikeli 5 gün falan olmuştu ertesi gün kan testi yaptırdım o zaman çıktı sen de bi kan tahlili yaptır istersen

BEnde yarın yaptırıcam yaptırıcam hayırlıs oldun canım sağlıkla kucağına al inşallah

Sonuç ne çıktı cnm verdin mi kan

`