tetanoz aşısı

tub833

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
240
2
96
Çorum
selam kızlar tetanoz aşısı oldunuzmu yada olacakmısınız benim doktorum bi olma dedi sonrada kendin bilirsin dedi benide kararsız bıraktı şimdi sizler olacakmısınız yani biliyosunuz tetanoz mikrobu öldürücü yani bebeğimizin kordonu temiz aletlerle kesilmezse bu mikrobu kapabilirmişiz offffffffff kararsızım yani olsammı olmasammı hepiniz olacakmısınız yasakkelime

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

CANIM 18. HAFTADA BANADA İSTERSEN TETANOZ YAPALIM DEDİLER,,,.... MORALİM O ANDA BOZUKTU..HİÇ SORMADIMDA NEDİR NE DEĞİLDİR...AMA OLMAMIZ GEREKEN Bİ İĞNE ONU BİLİYORUM... 18. HAFTADA OLDUM YANİ..ASLINDA 20. HAFTADAN SNR YAPIYORLAR SANIRIM..

canım ben olcam haftaya, önemli bence çünkü doğduktan sonra anne sütünden ona geçen antikorlarla bebekte hep korumalı olacak bu aşı sayesinde, ben şahsen riske atmak istemiyorum canım bence olalım ya

selam kızlar olun asınızı sadece kucuk bı ası ama tedbır ıcın.ılerde kotu sonuc olmaması ıcın buna can sıkacak bısey yok.hatta 5yıl koruyor bu ası sızı ıkıncı hamılelıkte yapmıyorlar aradan5yıl gecmemısse bende oyle oldu:)))))))))
hepınıze kolay gelsın en kısa surede bebıslerınızı kucagınza alın ınsaallah

aşı olmakta yarar var , ortam ne kadar steril olursa olsun , kötü şans rastlarsa çok üzülürsünüz , allah korusun . yaptırın ben yaptırmıştım , temmuzda 3.dozunu olacağım...

evet kesinlikle marula katılıyorum
benim doktorumda sonradan keşke demektense yaptır dedi
hem bebege hic bir zararı yokmus
24 ve 28. haftalar da olmamız gerekiyor..
ben ihmal etmeyelim derim

ben bu cuma olacağım bide önümüzdeki ay olacağım. Benim doktorum ol dedi. Sağlık ocağına kayıtta oldum. Bence işi şansa bırakmayın.

İlk hamileliğimde tetonoz aşısı falan yaptırmadım..Doktorum eskiden göbek kesiminin falan kötü şartlarda yapıldığı için aşının önemli olduğunu,ama günümüzde bu durumların yaşanmadığını söylemişti.

Şimdi yine hamileyim,temmuz annesiyim..23. haftada ilk doz,bir ay sonrada ikinci toz tetonoz aşımın olması gerektiği bilgisini,dünkü kontorümde doktorumdan aldım..

Bugün tetonoz aşımın ilk dozunuyaptırdım,bir ay sonra ikinci doz..
Doğum şartları(ki ben sezeryan olacam) her ne kadar kaliteli olsada işi şansa bırakmamak için tetonoz aşınızı yaptırın..İlk gebeliğimde yaptırmadığım için kendime kızgınım,herşey mükemmel olmayabilirdi..

bende sağlık ocağına kaydımı yaptırdım ve nisanın ilk haftası gel dedi ordaki ebeler...2 doz olacağımı söylediler...kesinlikle işi sansa bırakmamak lazım...ne kadar özel olursa olsun neler duyuyoruz neler okuyoruz...

ya arkadaşlarr 20. haftadamı 24-28 arasımıı şimdiii saglık ocagına kayıt olmaya gittiğimde 16 haftalıktım hemşire yaparım dedi bende bende 5.aydan sonra dedi bana dr dedim hangi dr dedi sana biz hep 4.ayda yapıyoz dedi ama genede yaptırmadımm kayıt oldum çıktımmm.. 1 ay ara ile yapacaklarmışşş 2 dozz 3. doğumdan nekadar sonra bilen varmııı...

onu bilmiyorum da doğumdan sonra gene aşı olacaz.. bir dahaki aşı 11.04.2008 de o zaman öğrenirim.

Sağlık ocağı aynı şeyi bana da dedi..Yok tetonoz aşısını,22. hafta ile 24. hafta arasında ilk dozunu,ilk doz yapıldıktan bir ay sonra ikinci dozunu yaptırmalısınız..

Sağlık ocakları niye bu kadar erkenci davranıyor anlamadım bende..
Siz doktorunuzun dediği tarihlerde yaptırınız:)

Kolum acıyo, ağrıyo ve uyuşuyo. Kızlar aşı olurken aşı yakıyo bilginiz olsun. senağlama

bilgilerininz için çok teşekür ederim canım arkadaşlarım bıdışım ya çokmu acıyo bebeğim için herşeye değer

bende haftaya olucam aşımı bakalımm hayılısı

KIZLAR BUGÜN AŞI OLDUM. HİÇ KORKMAYIN HİÇ ACIMIYO. AŞI OLALI 4 SAAT OLDU AMA NE AĞRIM VAR NE SIZIM.
HERKESE ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN:içelim:

20+4 lüm yarın olacamm çogu sitede 20.haftadan sonra yazıyorrr
geç kalmaktan iyidirr taoplam 5 kademe acımasınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…