selam kızlar tetanoz aşısı oldunuzmu yada olacakmısınız benim doktorum bi olma dedi sonrada kendin bilirsin dedi benide kararsız bıraktı şimdi sizler olacakmısınız yani biliyosunuz tetanoz mikrobu öldürücü yani bebeğimizin kordonu temiz aletlerle kesilmezse bu mikrobu kapabilirmişiz offffffffff kararsızım yani olsammı olmasammı hepiniz olacakmısınız yasakkelime
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
selam kızlar tetanoz aşısı oldunuzmu yada olacakmısınız benim doktorum bi olma dedi sonrada kendin bilirsin dedi benide kararsız bıraktı şimdi sizler olacakmısınız yani biliyosunuz tetanoz mikrobu öldürücü yani bebeğimizin kordonu temiz aletlerle kesilmezse bu mikrobu kapabilirmişiz offffffffff kararsızım yani olsammı olmasammı hepiniz olacakmısınız yasakkelime
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
ya arkadaşlarr 20. haftadamı 24-28 arasımıı şimdiii saglık ocagına kayıt olmaya gittiğimde 16 haftalıktım hemşire yaparım dedi bende bende 5.aydan sonra dedi bana dr dedim hangi dr dedi sana biz hep 4.ayda yapıyoz dedi ama genede yaptırmadımm kayıt oldum çıktımmm.. 1 ay ara ile yapacaklarmışşş 2 dozz 3. doğumdan nekadar sonra bilen varmııı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?