tetanoz aşısı

hayda herkes yaptirmis neyse bende hastaneye giderken sorayim ben nerden yapticaksam gavurun yerinde :)

sabah aşı oldum 20+5 haftalıgım acımadı gerçi 2 saat oldu hiçbişey yok daha inş olmazda ikincisi 1 ay sonra ihmal etmeyin arkadaşlar öp

Doktorum hamileliğimde bana yaptırtmıyordu, ne gerek var ilkel koşullarda mıyız dedi. Ben yine de sağlık ocağına gidip yaptırdım. 3. dozu yaptıramadım hamilelikte geç kaldığımdan. Sonra İzmir'de çok da ünlü ve pahalı bir özel hastanede komşumuz doğum sırasında kaptığı mikropla aniden solunum krizine girip tetanozdan hayatını kaybetti. Acısa, her yer ve her şey steril olsa ama yine de yapılsa kim ne zararını görür ki.Hem ayağımıza sokakta yürürken çivi batmayacağını kim garanti eder?...

bende olucam doktorum olabilirsin dedi uygun zaman şimdi dedi bu ayda olucam bakalım hayırlısı...

ben oldum tetanozu 3 gün önce ama hala kolum ağrıo üzerine fazla yatamıyorum sizelerdede öle oldumu bide 4 hafta sonra tekrar gel dediler aşı kartı verdiler bidahamı olucam acaba bilgisi olan varsa cvplarsa sevinirim kızlar...

Kizlar Bende Oldum 2 Gün önce, Acimadi Da şimdi Aciyo Zinedilla Canim Tam Bi Ay Sonra 2. Dozu Olman Gerekiyo, Diğerlerinide Gitmişken Sor Canim,

ben de dün oldum aşımı hem yapılırken yandı hemde hala ağrıyor üzerine yatamıyom yaaaaaa

benim bişeyden haberim yok doktorum söylemedi en gec kacıncı haftada olunuyor bu aşı sanırım cogunuz 20 haftada olmuşsunuz benim icin gecmiş yanii

yok canım geçmedi ama 22 ile 24 haftalar arası yapılıyo aşı bende cuma günü gidicem aşı olmaya ayy çok yakıyo bu aşı ama bilginize ..

sagol canımda doktorum öyle bişi olsa söylerdi herhalde bana bişi demedi benim randevum 26 haftalıkken gidicem

saglık ocakları asıyı ucretsiz yapıo
ben bugun oldum
acıtmıo ası
ama sonrasında kol uyusur biraz dedi hemsire
bende bisi yok simdilik

selam kızlar , bende 23.haftamda tetanoz aşısı oldum ve bunun ikinci dozuda var hiç düşünmeyin dr. unuz diyorsa yaptırın gerekli çünkü...

saglık ocakları asıyı ucretsiz yapıo
ben bugun oldum
acıtmıo ası
ama sonrasında kol uyusur biraz dedi hemsire
bende bisi yok simdilik
hidennisko benim aşı yaptıralı 10 gün oldu kolumda hala ağrı var ve sanki beze oluştu gibi dr.um kremle ov dedi sürekli yapıyorum ama herelde vücut ile alakalı ,oraya bastırınca ağrıda oluyor...

sağlık ocağına karne ile gitmen yeterli mi ? bilseydim bende giderdim ya 2. sinde olmazsa gideyim çok iyi ücretsiz olması...

kızlar bana doktorum tetonoz aşısından hiç bahsetmedi. 23 haftalığım. hangi haftalar arasında yapılıyoki

Ben de pazartesi oldum sağlık ocağında. 1 ay sonra 1 kez daha aşı olacakmışım.
Hiç canım yanmadı. İğne yerinde hafif bir ağrı var o kadar.

arkadaşlar ben bugün tetanoz aşısı oldum...hiç acımadı ağrıda yapmadı..ben kendimi öyle acıya hazırlamışım ki...bnece yaptırmayanlar korkmasın...hiç bi şey olmuyo...bu arada tam bir ay sonra bi tane daha oluckmışım...iki tane aşı olucakmış

sağol yaa bende sürekli erteliyodum korkudan. yaptırırım artık.. aşıdan korkuyorum ama normal doğum istiyorum:)) hey allahımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…