Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yeni geldim eve.
tetanoz 2. dozu vuruldum.ilkinin ağrısı 4,5 gün sürmüştü.bunda şimdilik ağrı falan yok.
geçen ay gittiğimde tarttılar 56 kg geldim.şimdi 60.botlarım ve kıyafetlerim 2 kg farkediyor.yani geçen ay 54,bu ay 58 olmuşum.ayda 4 kilo almışım.toplamda 16 kilo almışım arkadaşlar....
bu aylarda dikkat etmek gerekiyor sanırım biraz.aslında önceden daha çok yiyordum ama şimdi daha az yememe rağmen daha fazla kilo almışım.tatlı az yememiz gerekiyormuş.benim elimden çikolata düşmüyor nerdeyse.çikolata yemek yerine canımız tatlıyı çok istediyse ağzımıza 1 tane seker almalıymışız.benim doğuma kadar 25 kilo garanti sanırım.ben ordayken bi bayan geldi 9 ay boyunca 8 kilo almış.inanamadım.ha bu arada yeşil yapraklı bitkileri çokca tüketmeliymişiz.canım bende gecen ay 67, bugun 73 geldim...1 ayda 6kg almıs gozukuyorum ama aynı oda ve aynı tartı değildi...hadi 1 kg felan oynasa...en asağı 5kg almısım....bende toplamda 9kg almısım...doktorum bana 1.5 kg almamı söyledi ayda en fazla...ben haftada almısım 15.kgyu...cumartesi randevum var bakalım ne olacakKötü KazenKötü Kazen
Kızlar ben daha aşı olmadım dün muayenedeyken doktora sordum ol dedi. Yalnız neden herkez sağlık ocağında olmuş hastaneler yapmıyor mu? Birde karne mi istiyorlar sadece başka birşeye gerek var mı?
bana doktorum gerek yokdedi daha 10 sene geçmemiş dedi bende olmadım .. ama şimdi tedirginim acaba yinede olsammı
sadece evinin en yakınındaki sağlık ocağına gidip kayıt oluyorsun...sağlık karnesi felan hiç bişi istemiyor...sadece sağlık ocağı yapıyor diye biliyorum...
ben 2 dozunuda oldum 3 yüde verdi doğumdan sonra.bir sorn olursa diye doğumda.yaptıran varmı peki doğumdan sonra ?