tetefon sorunu

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.629
En iyi cevaplar
1
53.981
798
32
kızlar merhabaa telefonumu degiştirmeye karar verdim general mobile discovery elite kullanan var mı aranızda acaba memnun musunuz yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bende öyle düşünüyorum ama elite kadar olmaz ki o telefon :26: Sınırlı sayıda üretilmiş gidip sormuştum 3 4 tane gelmiş o da hemen bitmiş haliyle:26:

aynen sevgilim discover kullanıyor güzel ama elit kadar degil tabiki dün bir yer yarın gelecek dedi ama ben parayı tamamlayana kadar biter

Son düzenleme:
Elite lite var onnun fiyatı daha uygun ona bakın isterseniz:26:

elite 16 gb 1000 tl canım param var aslında ayın 26 sında alıcam 32 lik 1300 o kadar yok yoksa 32 lik çok buldum liteyi duymadım bi bakıyım

İki telefon kullaniyorum. Galaxy s3 biri general mobile. General mobiledan daha memnunum 6 7 ay oldu hic donma gibi sorunu yok. Her özelliği neredeyse ayni sadece kamera biraz fark ediyor. Çift hat kullanılabilen bir telefon ben tek hat kullaniyorum belki çift hat kullanınca sorun olabilir tabi bilmiyorum ama bence kesinlikle GM al. Telefondan çok iyi anlayan bir arkadasimda kesinlikle tavsiye etmişti bana. Fiyatından 1000tl fazla telefonlara es değer demişti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…