tetenoz aşısı

Evet yaptırdım herkes te yaptırmalı. Gebelikte 2 doz yapılıyor. Ben toplam 5 doza tamamlayacağım 2 yıl içinde. Ömür boyu koruyuculuğu oluyormuş o şekilde.

cnm ben 1 doz yaptırdım 2. dozda Ankarada değildim geldiğim yerdede vsağlık ocağı falanda yoktu sonrasındada zaman geçti sence bi problem olur mu?:44:

sorumun ve konumun tetenozla hiç ilgisi yok ama diğer konu kapanmış yazamıyorum elma krom la ilgili 1,5 ayda 7kg ve 10kg daha demişsiniz sonuç ne oldu ?

sunuçmu kilo vermeyi bıraktım sağlık sorunlayıyla uğraşıyorum şu an verdiğim kilolarıda dikkat etmeyince geri aldım:37:

cnm ben 1 doz yaptırdım 2. dozda Ankarada değildim geldiğim yerdede vsağlık ocağı falanda yoktu sonrasındada zaman geçti sence bi problem olur mu?:44:

Ya bilmiyorum ki ilk dozun koruyuculuğu yok zaten 1 ay sonra 2. yi vurulman gerekiyordu. Ama bu illa tetanoz olursun demek değil zaten şimdi hastaneler gayet temiz ve paslı falan bişi kullanacaklarını sanmam. Korkma yani ama hamilelikten sonra bile olsa bence mutlaka yaptır 5 doza da tamamla ki bir daha ömür boyu uğraşmayasın.

evvett bende yaptırdım hamilel,kte 2 doz yapılıypr devamı sonra bence de yaptırılması gerekli

Back
X