Tetenoz aşısı..!!

06rey38

Zalımsın HAYAT..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
729
393
103
35
Bingöl
21 haftalık yaptırdım.. bebişim gayet güZeldi hareketleri.. bugün hem kolım ağrıyo hemde bebişimin hareketleri azaldı.. tetenozdan mıdır..?? Yoksa pimpirikliliğimden mi kaynaklanıyodur..

Hareketi etkileyeceğini sanmıyorum ama kolun ağrı yapar. Ben 1 hafta ağrısını yaşadım

Bence evham yapıyorsunuz. Aşının bebeğe bir etkisi yok. Rahat olun ben de çarşamba günü oldum aşımı hemşire kızrıklık ağrı ateş yapabilir dedi. Hala hafif acıma var.

Endişe etmenize gerek Yok , kol ağrısı bende de 3 gün yaptı ama bebişiniz için korkmayın :anne: üzmeyin kendi güzel canınızı.

Çok teşekkür ederim süt içtim hareketlendi şükür.. kol ağrısı war..

Dediğim gibi bazen bizden bağımsız uyurlar , bazen hareket etmeden dinlenirler . Sürekli gelişim içinde oldukları için her dakikaları aynı geçmez Tekrar geçmiş olsun :nazar:

21 haftalık yaptırdım.. bebişim gayet güZeldi hareketleri.. bugün hem kolım ağrıyo hemde bebişimin hareketleri azaldı.. tetenozdan mıdır..?? Yoksa pimpirikliliğimden mi kaynaklanıyodur..
3 gun surer agrısi azalark biter bebekte zaman zaman daha hareketsiz oluyo normaldr bu endiselenme

Back
X