- 10 Eylül 2015
- 123
- 38
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatırlatın hocayı çok kişi arıyordur unutmuştur
hatırlatın hocayı çok kişi arıyordur unutmuştur
Randevuyu fiyatlar artmadan aldıysanız sizin ödemeniz gereken ücret 4500dür, sizden fazla istediyse çok ayıp.Ben haldun beyden mart ayinda 2016 icin randevu almistim 4500 demisti 5000 olur en fazla demisti.simdi de fiyatlar degisti diyor. Yani bu durum benim canimi sıktı acikcasi.cunku bastan oyle dememisti. Ve haldun beyde karar kilmistim.benim limitim en fazla 5 bindi.
Randevuyu fiyatlar artmadan aldıysanız sizin ödemeniz gereken ücret 4500dür, sizden fazla istediyse çok ayıp.
Estetik mi düşünüyorsunuz yoksa hem estetik hem sağlık mı ? Aklımda bir isim var onu düşünmüyor değilim ama o kbb'ci size uyar mı bilemem 4000 bile almıyordu en son. Eğer ilginizi çekiyorsa özelden yazın size ismi veririm.
Ben yazarım size merak etmeyin :)Tabi ilgileniyorum ama size ozelden mesaj yazamadim tam anlayamadim siteyi.
Ben yazarım size merak etmeyin :)
Ayarlarınızı değiştirmeniz gerekiyor mesajın gelmesi için.Cok tesekkur ederim. Ilk once hocaya kızmıştım ama simdi hak verdim. Belki de ozel hastaneyle anlasmasi oyleydi.
Ayarlarınızı değiştirmeniz gerekiyor mesajın gelmesi için.
Özel ya da devlet hastanesi farketmiyor size önceden haber vermesi gerekirdi ki ona göre kendinize ayarlayın.
Ayarlarınızı değiştirmeniz gerekiyor mesajın gelmesi için.
Özel ya da devlet hastanesi farketmiyor size önceden haber vermesi gerekirdi ki ona göre kendinize ayarlayın.
Bütçenizi aşıyorsa yapabileceğiniz pek bir şey yok, bekleyim derseniz de daha artar.Haklisiniz bu konuyu ona acmadim sadece vazgectim dedim. Ayarlarimi hemen degistireyim.kusura bakmayin
bnde haldun beye ameliyat olmayi dusunuorum ama hic foto goremedim icinizde.olan varmiBütçenizi aşıyorsa yapabileceğiniz pek bir şey yok, bekleyim derseniz de daha artar.
Önemli değil.
Bence Tevfik Sözen burun ve yüzgerme ameliyatı aynı anda oldum doğallığından ve sağlık açısından çok memnunum.yaşadığım tecrübeyi süreci isteyenlerle paylaşabilirim.Fotoğraflarımı daHaldun Kamburoğlunun yaptığı burunlara baktım çoğunda beni rahatsiz eden bir detay vardı, burunlar ya geniş ya uzun geliyordu.