Tevfik sözen mi muhammet dilber mi

burcuyoshy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
115
14
28
Ankara
İkisi arasında kaldım tevfik sözenin yaptığı burunlar daha doğal geldi sanki bana muhammet dilberin yaptığı burunlar yandan muntazam ve açık teknikşe yapıyomuş tevfik sözen kapalı teknik mi kullanıyo ve açık ve kapalı teknik arasında ne gibi farklar var ve hangisi daha avantajlı

İkisi arasında kaldım tevfik sözenin yaptığı burunlar daha doğal geldi sanki bana muhammet dilberin yaptığı burunlar yandan muntazam ve açık teknikşe yapıyomuş tevfik sözen kapalı teknik mi kullanıyo ve açık ve kapalı teknik arasında ne gibi farklar var ve hangisi daha avantajlı
Burnunuzda yapılaca işleme göre açık veya kapalı teknik tercihini dr.unuz size söyler. Sadece törpü yapılacak burunu kimse açık teknikle yapmaz mesela, kapalı teknikle yapılır. Ama mesela kıkırdak eğriyse, deviasyon varsa, burun çok büyükse vs. açık teknikle yapılır ki buruna her açıda hakim olabilsin ve işini iyi yapsın dr. Açık teknik bence gerektiği zaman avantajlıdır, dr.a kapalı yapsın diye ısrar edilmesin aman :)

Kapali teknikte burun ucuna pek mudahale edilemiyor. Acik teknikte burnun herseyi apacik karsinizda oluyor rahatlikla mudahale ediliyor. Acik teknikte odemler daha gec iniyor burun ucu daha cok sisiyor.
Ben ilk ameliyatimi kapali teknikle olmuştum hic memnun kalmadim revizyon olucam. Deviasyonum da duzelmedi nefesim daha da kotulesti.

bırı ankarada devlet hastanesınde muhammet beyde ıstanbul metroport ta burosu

Öncelikle herkese merhaba, 2012 yılında nefes almada yaşadığım sıkıntı nedeniyle septorinoplasti ameliyatı oldum ve sonuç çok ta başarılı olmadı ne yazık ki.Yaşadığım nefes alma sorunum devam ettiği için ve estetik açıdan revizyon burun ameliyatı gerekliliği de ortaya çıktığı için eniyihekim.com dan değerli doktorum Sayın Tevfik Sözen ile tanışma fırsatı buldum. Yaşamış olduğum bu süreçte Sayın Dr.Tevfik Sözen ile tanışıp ikinci burun revizyon ameliyatına tereddüt etmeden karar verdim.Yapılan kosta grefti ameliyatı ile de hem nefes almada yaşadığım sorundan kurtuldum hem de çok daha güzel,oldukça doğal bir görüntüye kavuştum.Emeğine ve yüreğine sonsuz teşekkürler,saygılarımla.

Bende tevfik sozen mi muhammet dilber mi die merak etmekteyim?? Deneyimli arkadaslar fikirlerini paylasirlarsa cok mutlu olurum

Bende tevfik sozen mi muhammet dilber mi die merak etmekteyim?? Deneyimli arkadaslar fikirlerini paylasirlarsa cok mutlu olurum

Kesinlikle ve kesinlikle muhammet dilber
kapalı burun ameliyatı genelde sonrası sorun oluyor revizyon gerekiyor suan için burun ameliyatlatinda en iyisi muhammet bey bn olmadım pişmanım ama revizyon olucam kendisine bir çok hastasına canlı şahidim

Ben muhammet dilbere ameliyat oldum sanırım pek memnun değilim burnum eskisine çok benziyo hala uzun kimse anlamıyor annem bile iki gün sonra fark etti bana muhteşem olacak bana bırak deyince ben hiçbi şey söylemedim :( belki şişler inince daha iyi olabilir ama pek umudum yok çünkü kısa değil burnum ablam kbbciye 500 liraya old antepte u çok değişti dalga konusu oldum biraz 7 bin lira diye

Ben muhammet dilbere ameliyat oldum sanırım pek memnun değilim burnum eskisine çok benziyo hala uzun kimse anlamıyor annem bile iki gün sonra fark etti bana muhteşem olacak bana bırak deyince ben hiçbi şey söylemedim :KK43: belki şişler inince daha iyi olabilir ama pek umudum yok çünkü kısa değil burnum ablam kbbciye 500 liraya old antepte u çok değişti dalga konusu oldum biraz 7 bin lira diye
Canım merhaba bende 15 şubatta muhammet beye ameliyat oldum resimlerine baktım bende burnun çok hoş görünüyor ne zaman ameliyat olmuştun ucu şiş görünüyor ama bence bariz bir fark var yüz hatların yumuşamış çok hoş olmuş :)

Ben muhammet dilbere ameliyat oldum sanırım pek memnun değilim burnum eskisine çok benziyo hala uzun kimse anlamıyor annem bile iki gün sonra fark etti bana muhteşem olacak bana bırak deyince ben hiçbi şeyderiye sahip m :KK43: belki şçok sabır gerekiyor e daha ameliyatailir ama pek umudum yok çünkü kısa değil burnum ablam kbbciye 500 liraya old antepte u çok değişti dalga konusu oldum biraz 7 bin lira diye

Canim burun ameliyatlarında iyileşme süresi kişiden kişiye değişiyor ilk zamanlar büyük görünmesi çok normal çünkü çok sis olyr okadar işlem görüyor ayrıca kalın deri ve ince deri fark edyr alemde 3 kişi ameliyat oldu gayet memnunlar goren tanimiyor klain deriye sahip isen daha cok sabir gerekiyr nezaman ameliyat oldun bilmyrm ama 6 ay beklemen gerek ozamsn biraz belli olyr

Ben muhammet dilbere ameliyat oldum sanırım pek memnun değilim burnum eskisine çok benziyo hala uzun kimse anlamıyor annem bile iki gün sonra fark etti bana muhteşem olacak bana bırak deyince ben hiçbi şey söylemedim :KK43: belki şişler inince daha iyi olabilir ama pek umudum yok çünkü kısa değil burnum ablam kbbciye 500 liraya old antepte u çok değişti dalga konusu oldum biraz 7 bin lira diye
Burcuyoshy burnun nasil oldu? Simdi memnun musun? Fotolarini goremiyorum.

keşke resim koysaydın, belki şişler inince güzelleşir

Back
X