Tevfik Sözen mi? Yorumlarınızi bekliyorum

melodiezgi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
75
13
38
30
Merhaba arkadaşlar, 1 senedir burun estetiği olmak istiyorum.aslinda devilasyon var ama doktorlar sağlığın açısından pek zarari yok dediler. 1 senedir birçok doktora gittim ameliyat günü aldım fakat içime sinmediginden iptal ettirdim. Tevfik Sözen hep aklımdaydı Ozan Bitigi de duydum. Tevfik Sözen ya da Ozan Bitige ameliyat olanlarin yorumlarını bekliyorum. Başka doktorlara ameliyat olan varsa tavsiyelerini alabilirim :)

Merhaba arkadaşlar, 1 senedir burun estetiği olmak istiyorum.aslinda devilasyon var ama doktorlar sağlığın açısından pek zarari yok dediler. 1 senedir birçok doktora gittim ameliyat günü aldım fakat içime sinmediginden iptal ettirdim. Tevfik Sözen hep aklımdaydı Ozan Bitigi de duydum. Tevfik Sözen ya da Ozan Bitige ameliyat olanlarin yorumlarını bekliyorum. Başka doktorlara ameliyat olan varsa tavsiyelerini alabilirim :)

Saglık acidan sorun yoksa eleme su güzelim burnunu

Devilasyon var o da geniz akıntısı yapıyor geceleri nefes alamadığım zamanlarda uykumdan uyanıyorum bir de yandan görüntüsü hoş değil hep dalga geçiyorlar ben de psikolojik bir durum olustu
Ozan bitik plastik cerrah deviasyon yapar mı ? Bildiğim kadarıyla kbb cılar daha hakim bu konuya ...birde Tevfik sözene nerden ulaşacaksınız paramalara cevap vermiyor... maile de cevap Yok...muayene olmaya gidince hemen olunabilir mi randevusuz

İkisine de ameliyat olan tanıdıklarım var. Burunlarının yapılı olduğu çok belli. Sosyal medyada en iyi örnekleri paylaşıyor tüm doktorlar o yüzden ona göre karar vermemek lazım. Bu arada benim de ikisiyle görüşme yapmışlığım var. Biriyle ilgili çok ciddi güven sorunu yaşadım. Ozan Bey'in insani yönü daha iyi.

Tevfik sozen ulasmak mumkun degil.2 kez hastaneye gittim.aylarca mail attim.bence etrafina ameliyat yapiyor.secici de davrandigini dusunuyorum

:KK35:
ben kendisine Instagram üzerinden ulaştım ve 10 ocakta ameliyat oldum. isterseniz o yolu da bir deneyin.

Merhaba muayeneden sonra kısa süre içinde ameliyat randevusu verdi mi? ameliyat ücreti ne kadardı? Memnun musunuz suan ve mümkünse fotoğraf rica edebilir miyim

Back
X