tevfik sözen

Umarim canimm bende sizin kadar sonuctan memnun olmayi cok istiyorum :)

İnan ki karar verme aşaması ameliyat olmaktan daha zor. Ben o kadar cok araştırdım ki her gun yeni bir isim duyup onda karar kılıyordum. Sonunda Tevfik beye karar verdim. İlk defa doğru karar verdiğime inanıyorum.eğer tekrar ameliyat olacak olsam kesinlikle Tevfik beyi tercih ederdim. Emin ol.

İnan ki karar verme aşaması ameliyat olmaktan daha zor. Ben o kadar cok araştırdım ki her gun yeni bir isim duyup onda karar kılıyordum. Sonunda Tevfik beye karar verdim. İlk defa doğru karar verdiğime inanıyorum.eğer tekrar ameliyat olacak olsam kesinlikle Tevfik beyi tercih ederdim. Emin ol.[/QUO

kesinlikle katılıyorum kaç ay düşündüm olsam mı olmasammı diye bi anda karar verdim ailemden habersiz gittim görüştüm tevfik beyle kesin olma kararı aldım şimdi iyiki olmuşum diyorum

İnan ki karar verme aşaması ameliyat olmaktan daha zor. Ben o kadar cok araştırdım ki her gun yeni bir isim duyup onda karar kılıyordum. Sonunda Tevfik beye karar verdim. İlk defa doğru karar verdiğime inanıyorum.eğer tekrar ameliyat olacak olsam kesinlikle Tevfik beyi tercih ederdim. Emin ol.[/QUO

kesinlikle katılıyorum kaç ay düşündüm olsam mı olmasammı diye bi anda karar verdim ailemden habersiz gittim görüştüm tevfik beyle kesin olma kararı aldım şimdi iyiki olmuşum diyorum

Benim de sadece esimin haberi vardı. Görüşmeye beraber gittik. Annemlere ameliyattan 1 gun önce söyledim

sizin burnunuzda nasıl bi problem vardı şu an nasıl durumdasınız ?

Haziran da ameliyat oldum. Burnumda kemik eğriliği ve et vardı. Ayrıca sinuzit problemim de vardı. Tabiki seklinden de memnun değildim. Kemerli ve uzundu. Tevfik bey tum bu sorunlarımı tek bir ameliyatla ve de mükemmel bir sekilde halletti. Burdan ona tekrar teşekkür ederim. Elinize saglık hocam...

Haziran da ameliyat oldum. Burnumda kemik eğriliği ve et vardı. Ayrıca sinuzit problemim de vardı. Tabiki seklinden de memnun değildim. Kemerli ve uzundu. Tevfik bey tum bu sorunlarımı tek bir ameliyatla ve de mükemmel bir sekilde halletti. Burdan ona tekrar teşekkür ederim. Elinize saglık hocam...

hemen hemen aynı problemlerden şikayetçiymişisiz bende de kemer nefes alma problemi ve bide et vardı hepsi bi ameliyatta halledildi tevfik be sayesinde

ohh hanımlar maşallahh sohbet baaya iyiymiş ama ben uyumak durumundaydım malum iş var :(
ama herkesin mutlu olması ne güzel dimii?? ben böle güzel yorumları okuyunca cok mutlu oluyorum :))

arkadaşlar bende tevfik beye muayene oldum ama bi türlü ameliyat olamıyorum korkularım var benimde bi çocuğum var .sadece sormak istediğim Doktor bey nereye ve nezaman gidiyor antepden?

arkadaşlar bende tevfik beye muayene oldum ama bi türlü ameliyat olamıyorum korkularım var benimde bi çocuğum var .sadece sormak istediğim Doktor bey nereye ve nezaman gidiyor antepden?

Merhaba canım;14 Ocak ta Hacettepe olarak biliyorum ama kesin bı bilgi alırsam yazarım.

arkadaslar, gecmis olsun ve de yeni burnunuzla mutluluklar, saglikli gunler dilerim

doktor tevfik sozene amelyat olan arkadaslar, ucret konusunda da bilgi verirmisiniz? yurtdisinda yasayan bir vatandas olarak dogal olarak tek muayene icin gelip ucret falan soramiyorum, bende amelyat olacagim ama suan arastirma icerisindeyim. Manevi oldugu kadar maddi durumda cok onemli biliyorsunuz, onun icin asagi yukari bi rakam soylerseniz fikir olmus olur.

Burdan yazmak istemeyen arkadaslar ozeldende mesaj ata bilirler, zahmet olmassa.

Simdiden tesekkurler

Back
X