tevfik sözen

Kızlar nerelerdesiniz?

merhaba,
tsk ederim cevabin icin arkadasim,fiyat konusunda verdiginiz bilgi kesin degilmi? siz amelyat oldunuz saniyorum siz okadar mi odediniz? tevfik bey suanda hangi sehirde calisiyor acaba? yani kendisine nasil ulasilabilir? varmi bu konuda bir bilginiz? sizin fotolarinizi nasil gore biliriz?
bende hem iyi hemde uygun bir doktor arayisindayim telasim ondan :26:

merhaba,
tsk ederim cevabin icin arkadasim,fiyat konusunda verdiginiz bilgi kesin degilmi? siz amelyat oldunuz saniyorum siz okadar mi odediniz? tevfik bey suanda hangi sehirde calisiyor acaba? yani kendisine nasil ulasilabilir? varmi bu konuda bir bilginiz? sizin fotolarinizi nasil gore biliriz?
bende hem iyi hemde uygun bir doktor arayisindayim telasim ondan :26:

Canım dediğim gibi fiyat konusunda net cevabı doktor bey verecektir. Ama sunu söyleyeyim uçuk bir rakam değil ve de Tevfik bey gercekten gerekli yardımı yapacaktır bu konuda. Su anda Antep'te ama gidecek Ocak ta. Ankara yada İstanbul a herhalde. Kesin öğrenirsem yazarım sana. Mail adresinden ulaşabilirsin canım. stsozen@hotmail.com

her an vazgeçecekmiş gibi oluyorum sonra fikrim değişiyor, karışığım biraz yani :) korkuyorum.
Canım uyuyorsun zaten korkulacak birsey yok yani. İste bu asama( bekleme) insanı cok yoruyor. Bu arada bilgisayarım yapıldı yarın gelirgelmez foto yükleyeceğim
Pardon saat 24 U gecmis yani bu aksam foto yüklerim

Canım dediğim gibi fiyat konusunda net cevabı doktor bey verecektir. Ama sunu söyleyeyim uçuk bir rakam değil ve de Tevfik bey gercekten gerekli yardımı yapacaktır bu konuda. Su anda Antep'te ama gidecek Ocak ta. Ankara yada İstanbul a herhalde. Kesin öğrenirsem yazarım sana. Mail adresinden ulaşabilirsin canım. stsozen@hotmail.com

tmm canm, sagol, verdigin mail adresin doktorun degilmi?
ben bir mail atarim kendisine.
sana da gecmis olsun, ins darisi basimiza

Evet o mail adresi doktor beye ait. İnşallah hakkında hayırlı kararlar alırsın

tmm cnm, mail attim bakalim ne olacak.
ayrica fotolarina baktim, sisligi suanda nasil? daha da duzelmistir herhalde.

bende asagi yukari oyle bir burun istiyorum, seninki gibi yani

tmm cnm, mail attim bakalim ne olacak.
ayrica fotolarina baktim, sisligi suanda nasil? daha da duzelmistir herhalde.

bende asagi yukari oyle bir burun istiyorum, seninki gibi yani

Sislikler gun geçtikçe iniyor. Ben fotoları yakından çektiğim icin biraz büyük gibi çıkmış burnum. Normalde fındık gibi cok beğeniliyor. Bu arada tasarım gönderdi mı Tevfik hoca?

:50::27:sözde yarın sabah ameliyat olucam ama kendim bile inanamıyorum biraz grip var gibi üstümde bugün eskiden periydimde durumlar ne ?=

:50::27:sözde yarın sabah ameliyat olucam ama kendim bile inanamıyorum biraz grip var gibi üstümde bugün eskiden periydimde durumlar ne ?=

way beee canım senimerak ediodum ben ede durayıms en ameliyat olmuşşsun bilee :)) umarım cok cok ii gecmiştirr fotograf beklioruzz :)

arkadaşlar mesaj doldurmak için doktor başlıkları yeri forumun deneme bölüme var orayı kullansanız,hayır bakıyoruz yeni mesaj varmı diye aynı şeyleri yazmışsınız kirlilik oluyor :(

Back
X