Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar nerelerdesiniz?
merhaba,
tsk ederim cevabin icin arkadasim,fiyat konusunda verdiginiz bilgi kesin degilmi? siz amelyat oldunuz saniyorum siz okadar mi odediniz? tevfik bey suanda hangi sehirde calisiyor acaba? yani kendisine nasil ulasilabilir? varmi bu konuda bir bilginiz? sizin fotolarinizi nasil gore biliriz?
bende hem iyi hemde uygun bir doktor arayisindayim telasim ondan :26:
Canım uyuyorsun zaten korkulacak birsey yok yani. İste bu asama( bekleme) insanı cok yoruyor. Bu arada bilgisayarım yapıldı yarın gelirgelmez foto yükleyeceğimher an vazgeçecekmiş gibi oluyorum sonra fikrim değişiyor, karışığım biraz yani :) korkuyorum.
Canım dediğim gibi fiyat konusunda net cevabı doktor bey verecektir. Ama sunu söyleyeyim uçuk bir rakam değil ve de Tevfik bey gercekten gerekli yardımı yapacaktır bu konuda. Su anda Antep'te ama gidecek Ocak ta. Ankara yada İstanbul a herhalde. Kesin öğrenirsem yazarım sana. Mail adresinden ulaşabilirsin canım. stsozen@hotmail.com
tmm canm, sagol, verdigin mail adresin doktorun degilmi?
ben bir mail atarim kendisine.
sana da gecmis olsun, ins darisi basimiza
Evet o mail adresi doktor beye ait. İnşallah hakkında hayırlı kararlar alırsın
tmm cnm, mail attim bakalim ne olacak.
ayrica fotolarina baktim, sisligi suanda nasil? daha da duzelmistir herhalde.
bende asagi yukari oyle bir burun istiyorum, seninki gibi yani
eskiden periydim ameliyat oldunmu ?
sözde yarın sabah ameliyat olucam ama kendim bile inanamıyorum biraz grip var gibi üstümde bugün eskiden periydimde durumlar ne ?=
sözde yarın sabah ameliyat olucam ama kendim bile inanamıyorum biraz grip var gibi üstümde bugün eskiden periydimde durumlar ne ?=
Ben de ameliyat oldum, çok memnun kaldım. Ablam da Tevfik Beye ameliyat olmuştu, o da memnun. Ben de doktorum. Hastalarına karşı ilgili ve saygılı bir cerrah.
hacettepe hastanesinde burun estetik ameliyatı olan varmı teyfik beye??
ben oldum ama daha çok yeni gelişmeleri anlatırım